TAKO SEKSAJO V HOLLYWOODU: V resnici pa …

Trendi

V filmih je veliko prizorov, ki si jih mnogi želijo prenesti v domačo spalnico. Ste že poskusili, pa vam čudovite scene nikakor ni uspelo poustvariti? Dejstvo je, da so določene stvari rezervirane samo za filmsko industrijo. 

Med odraščanjem so prizori seksa iz filmov zagotovo močno vplivali na vaše misli in znanje o seksu. Vendar ste potem odrasli in spoznali, da seks v spalnici in seks na filmu nimata skoraj nobene zveze. V čem je razlika?

Ženske nikoli ne slečejo modrčka

Včasih se producenti odločijo, da igralke v vročih prizorih ne slečejo modrčka, ker ne želijo, da bi bil film označen, kot neprimeren za mlajše od 18 let, in želijo preprečiti, da bi se predvajal le v poznih, neprivlačnih urah. V resničnem življenju modrček med spolnimi odnosi le redko ostane nedotaknjen.

Ženske doživijo orgazem takoj, ko se jih moški dotakne

Zahvaljujoč filmom, moški po vsem svetu mislijo, da se ženski orgazem zgodi v trenutku, ko se slečejo, ali pa se samo dotaknejo ženske, v resnici vemo, da je zgodba povsem drugačna. 

S kuhinjskih površin leti kup stvari

Res? Ste kdaj pometali posodo po tleh in jo razbili, samo zato, da si čimprej seksali?

Hitro in lahkotno spreminjanje poz

V filmih pari z izredno lahkoto menjujejo položaje, brez zapletanja. Poleg tega so vse ženske lahke kot peresa – moški jih z enim gibom in brez napora nemudoma premaknejo po lastni želji. Mogoče v Hollywoodu, toda v resničnem življenju in pravi postelji se to ne izide tako.

Obleke same letijo s teles

Se vam še nikoli ni zgodilo, da ne bi mogli razvezati obleke ali hlač? Ali pa, da se slačite celo večnost, ker imate na sebi cel kup oblačil? V filmih noben igralec nima takšnih težav, razen če gre za kompaktne komedije.

Svetloba služi poudarjanju popolnosti telesa

Tudi ko se prizori seksa dogajajo čez dan, ko sonce sije v sobo skozi odprto okno, služi samo za poudarjanje popolnih strani telesa. V resničnem življenju tega ni.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija