Z ODGOVOROM PRESENETIL POLICISTE? Ustavili so ga v Kopru, to pa je bil njegov izgovor za odklon alkotesta

Kronika

Včeraj ob 23.50 so policisti imeli v Kopru v postopku 55-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je preizkus alkoholiziranosti odklonil zaradi zdravstvenih razlogov, zatem je odklonil tudi strokovni pregled. Sledi obdolžilni predlog zaradi odklona strokovnega pregleda.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 34 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 84 klicev. Obravnavali so osem prometnih nesreč z materialno škodo in dve z lažjimi poškodbami, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in eno tatvino, zaradi kršitve javnega reda in miru ni bilo intervencij.

Napad psov

Ob 14. uri sta pri Ankaranu dva psa napadla psa prijavitelja in ga tudi poškodovala. Lastnici dveh psov sledi hitri postopek po zakonu o zaščiti živali, poslano bo tudi poročilo na Upravo za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin.

Vožnja pod vplivom drog

Dopoldan so v Kopru ustavili 23-letnega voznika osebnega avtomobila iz Izole, pri katerem je bil hitri test za droge pozitiven na kanabis in benzodiazepine. Strokovni pregled je odklonil, sledi obdolžilni predlog. Vozilo je bilo izločeno iz prometa zaradi poteka veljavnosti registracije več kot 30 dni. Ker je vozilo last podjetja, sledi hitri postopek zoper odgovorno osebo pravne osebe. 

Ob 12.10 so v Kopru zasegli osebni avtomobil 43-letnemu domačinu, pri katerem je bil hitri test za droge pozitiven na opijate, kokain, amfetamine in benzodiazepine. Strokovni pregled je odklonil, sledi obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija