TURISTIČNA SEZONA 2024: Odprtje pomorske povezave med Piranom in Benetkami (FOTO, VIDEO)

Trendi

Turistična sezona se začenja in s tem tudi dolgo pričakovana pomorska povezava med slikovitim Piranom in čarobnimi Benetkami. Po večletnem premoru je podjetje TOP Line sklenilo strateško partnerstvo s turistično agencijo Kompas, ki bo zagotovila neprekinjen prevoz med tema dvema priljubljenima destinacijama. In še ena dobra novica - s kodo REGIONAL20 dobite kar 20 odstotkov popusta.

V preteklih letih je TOP Line sodelovala s katamarani ladjarja Virtu Ferries, vendar se je zaradi dotrajanosti plovil in nezainteresiranosti za nadaljnje investicije ladjar odločil za ugasnitev operacije. Toda z novo zavezo kakovosti in udobja je TOP Line sklenil dolgoročno sodelovanje z agencijo Kompas, ki je z zimskim nakupom katamarana Anđela utrdila svoj položaj na morskem trgu.

Nova sezona se bo pričela 27. aprila 2024 iz Pirana, s tedenskimi odhodi vse do 5. oktobra 2024. Za prvomajske praznike pa je načrtovan še dodaten odhod 2. maja 2024. V prvem delu sezone bodo potniki uživali v vožnji s katamaranom Anđela, medtem ko se bo od junija do oktobra na linijo vrnila priljubljena katamaranska legenda, Prince of Venice. Pomembno je poudariti, da je Prince of Venice doživel obsežno prenovo, vključno z novimi motorji, kar pomeni tišje in hitrejše plovilo ter večjo zanesljivost.

V Benetkah so sprejete nove smernice, ki vključujejo plačilo vstopnine (5 evrov za osebe nad 14 let), ter omejitev združevanja oseb v mestnem centru na 25 oseb. Za lažje raziskovanje mesta pa je na voljo tudi inovativna aplikacija z avdio vodnikom, ki omogoča obogaten ogled trga in znamenitosti.

Obnovljen in izboljšan, Prince of Venice, bo zagotovo kraljeval na morju, nudil udobno potovanje ter popolno doživetje za vse potnike na tej čudoviti povezavi med Piranom in Benetkami.

Deli novico: