NISEM EDINA S TAKO ZGODBO: "Laž ima kratke noge in ti si že po naravi majhen"

Koper

Potem, ko smo razkrili 'nenavadno' komunikacijo Gašparja Gašparja Mišiča s svojo podrejeno v času, ko je direktoroval na Marjetici Koper, ta pa ga je kazensko ovadila zaradi spolnega nadlegovanja in šikaniranja, Mišič zatrjuje, da gre za dobro premišljeno zgodbo Borisa Popoviča, ki naj bi jo uporabil za namen svoje volilne kampanje. Zdaj se je obrnila na nas domnevna oškodovanka, ki poudarja, da kljub vsem borbam in trudu ženske še vedno živimo v moškem svetu. "Ženske se bomo morale vedno bolj dokazovati, več delati in se boriti proti takim moškim. Nisem edina s tako zgodbo, sem pa med redkimi, ki si je upala spregovoriti," je zapisala za naš portal v dopisu, ki ga je namenila Mišiču. 

"Sem odrasla ženska, ki se za svoja dejanja odloča sama. Čeprav je včasih v življenju lažje poslušati razum, jaz sem in vedno bom poslušala svoje srce. Vse do zadnje vejice, kar sem povedala, je resnica. Stojim za svojimi besedami in ne dovolim, da nekdo pride s sekiro sekat moje veje ali kar celo drevo. Vse to govoričenje o nepravem času, političnih igricah ... Ne morem reči, da me ne briga kaj drugi govorijo, mi pa veliko pomeni kdo kaj pove. Tvojega zelo neprimernega obnašanja bo nekega dne konec. Tudi če tokrat s svojim spletkarjenjem in ustrahovanje zmagaš, bosta pravica in te bosta pravica in resnica nekega dne ustavila. Pravijo, da za vsakega raste šiba. Sprašujem se le, kako velika mora biti tvoja, da se boš lekcije naučil," domnevna oškodovanka sporoča Gašparju Gašparju Mišiču.

Kot je povedala, ne obžaluje, da je zbrala pogum in moč ter na glas povedala nekaj, o čemer vsi šepetajo.

"To je bivalo v meni kot nekakšen čustven vampir, ki mi je jemal energijo in zdravje. Danes sem srečna in ne nosim več tega bremena, ki si mi ga dal ti. Praviš, da sem močna in temperamentna? Res je, in tvoja klofuta še pride. Tudi dokaze imam za vse tvoje obtožbe, ti pa v žepu nosiš frizerkine trače," je zapisala v dopisu, ki ga je namenila Mišiču kot odgovor na njegove navedbe, da ni bila žrtev spolnega nadlegovanja, temveč žrtev politične manipulacije.

"Lahko bi še marsikaj napisala kot odgovor na tvoje neprestane žalitve, tako mene kot moje družine, vendar se bom držala enega lepega pregovora, ki pravi 'ne trosi biserov pred kokoši'. In, kot si že sam rekel: 'Laž ima kratke noge' – in ti si že po naravi majhen," je še zapisala.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Darko |  29 .03. 2019 ob  12: 08
nič novega
"mali" je zafrustriran
Eho |  29 .03. 2019 ob  08: 10
-4
Vsi, ki tako radi sodijo človeka po zunanjosti, oziroma mu očitajo naprimer, da je velik ali pa majhen niso adekvatni....
max |  28 .03. 2019 ob  20: 54
11
to je bolj podobno kaki žnj kategorični telenoveli, medtem ko se en kihita in dela velikega na vsaki pasji procesiji, se druga nošalantno gre turistko med obalo in tenerifi, nam pa prodajajo njihove izpirjene propadle odnose.regional pa to lepo pakira.
Komentar |  28 .03. 2019 ob  18: 13
Ne vem koliko ima dotična prav ali ne , vendar ti izlivi sovraštva enega do drugega zelo dvomim ,da jim je mesto na temu portalu , kajti resnično verodostojnost se dokazuje na sodišču in ne na portalih iskati neke podpore rekla kazala floskulam ! Kajti obtoževanje preko medijev se bo hitro spremenilo ,ko bo sodba končna in bo resnica udarila nazaj kot bumerang tistemu ,ki v tej zgodbi ni imel prav !
stars48 |  28 .03. 2019 ob  16: 36
25
Tudi sama upam, da kmalu dobis placilo za vsa svoja spletkarjenja proti mnogim, ki si jim zelel uniciti dostojanstvo. Nazadnje bos tega izgubil le ti, Gaspar Gaspar Misic...