'LJUBEZEN CELI RANE': Čudovita preobrazba zavrženih kužkov (FOTO)

Trendi

Lastnik ponosno deli fotografije pred in po transformaciji kužka, ki ga je pred šestimi meseci rešil s ceste, in s tem razkriva, kako 'ljubezen celi rane'. Poglejte si čudovito preobrazbo, ki je ogrela srca ljudi na Redditu.

Uporabnik je v zapisu delil slike svojega psa, ki kažejo veliko spremembo v tako kratkem času. Napisal je: "Od zapuščenčka na cesti do življenja v ljubečem domu že šest mesecev." Na fotografiji iz prejšnjega leta je pes videti žalosten in prekrit z umazanijo. Zdaj pa je videti vesel in poln zdravja.

From being thrown into the streets with his siblings to living in a loving home for 6 months.
byu/General-Ad-712 inBeforeNAfterAdoption

Eden od uporabnikov je komentiral: "Izgleda kot srečen in zdrav fant! Sprememba v njegovi dlaki je res izjemna. Hvala, ker si ga rešil." Drugi je dodal: "Hvala, ker ste ga rešili, čudovit je." Tretji je ljubeče dejal: "Ta ušeska."

Sledi podobna zgodba, ko je zavržena psička, ki je bila zapuščena in lačna na ulici, prav tako doživela osupljivo preobrazbo. Fotografije, ki prikazujejo Jeffino neverjetno pot od krhkega mladiča do elegantnega psa z metuljčkom, so bile deljene na Redditu in ganile mnoge. Lastnik je zapisal: "To je Jeff, zapuščena na ulici kot mladiček, komajda je lahko stala na nogah, njena koža se je luščila."

This is Jeff, abandoned on the streets as a puppy she was barely able to support her own weight and her skin was falling off. After some medicine, good food, and lollipop sticks bandaged to her legs as braces, she grew and healed. We're happy to have Jeff in our lives every day!
byu/-HIGHHIGH- inBeforeNAfterAdoption

"Po nekaj zdravilih, dobri hrani in opornicah, je zrasla in ozdravela. Veseli smo, da je del našega življenja!" Drugi uporabniki so bili ganjeni nad preobrazbo. Eden je dejal: "Prvi sliki sta srhljivi. Te oči, ki prosijo za pomoč. Ne bi dolgo preživela. Zdaj pa je videti dobro."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
JKDWingChun |  11 .05. 2024 ob  15: 29
No evo to so super novice. Ne pa nam non stop nabijat uno gnilo politiko pa pijavke od zdravnikov.