SPLETNA PREVARA, KI JE TRAJALA KAR 10 LET: Bobby ni bil zdravnik, ampak njena sestrična!

Trendi

Harkirat Kaur Assi (krajše Kirat Assi), 42-letnica iz zahodnega Londona, je v podcastu razkrila, da je bila žrtev desetletne prevare. Kirat je deset let verjela, da preko spleta komunicira z zdravnikom Bobbyem, medtem ko je v resnici Bobbyev profil in približno 50 drugih profilov upravljala njena sestrična Simran Bhogal, piše na portalu Daily Mail. Kirat je nekaj let preživela v romantičnem razmerju z zdravnikom, za katerega je verjela, da živi v Avstraliji. Zgodba se je slabo končala, saj je ostala brez Bobbya in brez službe.

Harkirat Kaur Assi 

Prevara je bila odkrita šele, ko je Kirat najela zasebnega detektiva, ki je razkril bizarno in grozljivo resnico. Kirat, ki se je pojavila v podcastu Sweet Bobby, ki ga je vodil Alexi Mostrous, je dejala, da želi, da bi internetne goljufije jemali bolj resno.

Kirat in Bobby sta vzpostavila razmerje, si izmenjala po več sporočil na dan, njun odnos pa je postal celo seksualen, čeprav Kirat nikoli ni pošiljala golih slik.

Imela je tudi težave z delom in na koncu je bila odpuščena. "Poskušala sem najti drugo službo, a Bobby ni hotel, da bi delala," je dejala Kirat.

Obupno si je želela osebno spoznati Bobbyja, a vsakič, ko sta se dogovorila, je nekaj prišlo vmes.

Šla je na policijo, kjer so rekli, da ne gre za kaznivo dejanje. Kasneje je proti sestrični vložila civilno tožbo. Spor je bil rešen izven sodišča.

"Vzela mi je deset let življenja," je povedala Kirat in dodala, da bi takrat lahko spoznala pravega moškega in imela otroka. Namesto tega pa je izgubila prijatelje, službo in prihranke.

"Bobbyu sem se odprla, mu pripovedovala o svojih upih, sanjah, otroštvu … Teh stvari nisem povedala nikomur razen njemu. Počutim se oškodovano," je zaključila Kirat.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  16 .01. 2022 ob  19: 45
10 let ? ma res je šturla...ok nič ni narobe preko neta ampak ko bi jaz zahtevala v živo da gremo na kavo ima da pride da vidim s kom imam opravka, če ne adijo
Ištrijan |  16 .01. 2022 ob  14: 11
10 let bluzenja v prazno in brez stika po internetu?! Oprosti Kirat ma prav bistra pa res nisi. Zunaj obstaja resnicno zivljenje, izklopite e-naprave preden one izklopijo vas!