ŠOK ZA CRISTIANA RONALDA: Bo moral svoja luksuzna vozila zamenjati za "avto za reveže"?

Svet

Igralci Manchester Uniteda naj bi morali po novem namesto svojih zasebnih avtomobilov v okolici stadiona uporabljati sponzorska vozila.

Razmere pri Manchester Unitedu še zdaleč niso idealne. Klub trenutno zaseda šesto mesto v Premiershipu, zaradi niza slabih rezultatov pa je bil pred kratkim odpuščen trener Ole Gunnar Solskjaer. Na njegovo mesto je prišel Ralf Rangnick, nekdanji trener nemškega Leipziga, ki je v klubu postavljal svoje metode in precej stroga pravila.

Eno od teh pravil pa bi lahko povzročilo novo tektonsko spremembo v Unitedu.

Rangnick je namreč svojim igralcem v Leipzigu prepovedal uporabo osebnih avtomobilov na območju stadiona, angleški mediji pa navajajo, da bodo enako pravilo postavili tudi v Manchestru. Namesto svojih bi morali igralci uporabljati avtomobile klubskih sponzorjev. V primeru Uniteda je to Chevrolet.

Pravilo bi moralo veljati tudi za največjega zvezdnika kluba Cristiana Ronalda, katerega fetiš so hitri, dragi in eksotični športni avtomobili, zato bo zanimivo videti, kateri Chevrolet model bo izbral.

Izbira je bogata, med drugim je tu kultni Camaro, električni Bolt, pa tudi mali varčni model Spark.

V Portugalčevi garaži so trenutno parkirani trije Ferrariji (599 GTO, Fiorano, F430), Lamborghini Aventador LP 700-4, McLaren Senna, Bentley Continental GTC, Aston Martin DB9, Rolls Royce Phantom, Porsche 911 in Cayenne Turbo, BMW M6 itd.

Namesto z njimia pa bi se Ronaldo lahko na treninge kmalu vozil v Sparku, vrednem 10.000 evrov, še poroča jutarnji.hr.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija