SMRT TRŽAČANKE ŠE VEDNO BURI DUHOVE: Mož absolutno zavrača možnost samomora

Kronika

Potem ko so se v javnosti pojavile ugotovitve sodnih izvedencev o smrti 63-letne Liliane Resinovich iz Trsta, je o njih spregovoril tudi njen mož Sebastiano Visintin. "Po mojem mnenju samomor absolutno ni možen," je dejal v zadnji epizodi televizijske oddaje Jutranje novice na Canale 5.

Spomnimo, da so sodni izvedenci tožilstva ugotovili, da je najbolj verjetno, da je Tržačanka naredila samomor. Našli niso namreč nobene sledi, da bi bile v njeno smrt vpletene druge osebe. Zdi se jim povsem verjetno, da si je 63-letnica čez glavo povlekla plastične vrečke, saj te niso bile močno zatisnjene ob vratu, nato pa zlezla še v velike črne vreče za smeti, v katerih je bilo v parku parku nekdanje psihiatrične bolnišnice San Giovanni v Trstu najdeno njeno truplo 5. januarja letos, in se zadušila

Lilianin mož Sebastiano Visintin vse od najdbe njenega trupla zavrača možnost samomora, kar je znova ponovil tudi po objavi ugotovitev sodnih izvedencev. "Ne morem si predstavljati, da bi se Liliana ubila. Skupaj sva preživela 33 let, poznal sem njene ideje, to pa ni del njene oz. naše miselnosti," je dejal pred kamerami in zatrdil: "Po mojem mnenju samomor absolutno ne pride v poštev."

Po Lilianinem izginotju se je veliko šušljajo o tem, da je 63-letnica moža varala s Claudiom Sterpinom, ki je govorice tudi sam potrdil. O tesni vezi med njima pričajo tudi številni klici in sporočila. Večkrat je zatrdil, da je Liliana nameravala zapustiti moža in zaživeti z njim. Visintin je te govorice, pa tudi dokaze, vseskozi zavračal kot neresnične. To je znova potrdil tudi v oddaji, ko je voditelju odgovoril, da Sterpin ni bil noben poseben prijatelj: "Liliana je imela veliko globokih prijateljstev in eno ni bilo več kot druga."

Kljub mnenju sodnih izvedencev in dejstvu, da bo tožilstvo zdaj najverjetneje opustilo primer, Lilianina smrt še vedno buri duhove. Prav tako je še vedno neznanka, kaj je počela oz. kje je bila med 14. decembrom, ko je izginila, in začetkom januarja, ko je umrla..

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Maestral30knots |  14 .08. 2022 ob  07: 20
Že od prvega dne jaz pravim da jo je on pospravil! Mož je kriv 100%!