SAVDIJSKI ŠEJK ZARADI RONALDA IZGUBIL ŽIVCE: "Dal sem mu 200 milijonov evrov, on pa samo govori" (VIDEO)

Svet

Predsednik nogometnega kluba Al Nassr, Musalli Al-Muammar, sodeč po posnetkih na družbenih omrežjih s predstavami Cristiana Ronalda, ki se je to zimo z rekordnim prestopom preselil v savdijski klub, ni zadovoljen.

Cristiano Ronaldo na uradni tekmi doslej še ni zadel gola. Kar je še huje, njegova ekipa je v polfinalu superpokala doživela poraz proti A Ittihadu in izpadla iz tekmovanja, saj je Ronaldo zapravil priložnost, ki bi tekmo lahko prevesila v korist kluba Al Nassr.

Ker je Ronaldo s tem prestopom postal najbolje plačani nogometaš v zgodovini, so mnogi, vključno z lastnikom in direktorjem nogometnega kluba, od slovitega Portugalca pričakovali več. 

Na družbenih omrežjih je zaokrožil posnetek šejka, ki negoduje ob omembi Ronaldovega imena in pri tem oponaša njegovo proslavljanje zadetka. "Zanj sem zapravil 200 milijonov evrov, on pa zna reči le 'Se vidimo'," je besen šejk.

@dalu_cajamarca ????????????Estan enojadisimos???? , siquiera agardezcan , que ya les sale el siuuuu….!!!#alnassar #alnassarfc #realmadridfc #arabiasaudita???????? #siuuuuu #cr7goat???? #cr7jr #ligaarabe???????? #cristianoronaldosfans1 #bichosiuuuuuuuu???????????? @نادي النصر السعودي #cristianoronaldoedit #humor #fyp #fyppppppppppppppppppppppp #shiu #comandante #teamocr7 #???????? #???????????? ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija