ODLOČITEV JE PADLA: Novo nadaljevanko bodo snemali na Primorskem

Slovenija

Na POP TV tečejo zadnje priprave za začetek snemanja nove nadaljevanke, ki se bo dogajala v idiličnem okolju Vipavske doline. Nova serija z naslovom Najini mostovi bo nadomestila Reko ljubezni, ki se bo pred začetkom poletja zaključila. Na Vipavskem upajo, da bo to še ena uspešna turistična promocija Vipavske doline.

"Produkcija serije je že v polnem teku, izbor igralk in igralcev, ki bodo vstopili v čevlje novih likov, pa je v zaključni fazi," je POP TV o novi seriji zapisal na spletni strani. Do odločitve, da bodo novo serijo snemali v Vipavski dolini, je prišlo, ker je to cvetoča dolina številnih mostov, neskončnih razgledov in bogate narave, ki je ustvarjalcem nove originalne slovenske serije "ponudila poligon, na katerem se bodo protagonisti soočali z zapletenimi odnosi, družinskimi dramami, poslovnimi skrivnostmi in usodno preteklostjo".

Mostovi bodo med liki v seriji predstavljali simbole povezovanja preteklosti s sedanjostjo, skrhanih družinskih vezi, prijateljskih zamer ter že skoraj pozabljenih ljubezni. Nova televizijska serija bo že tretja po vrsti, ki jo bodo snemali na Primorskem. Prva je bila Ena žlahtna štorija, ki je predstavila lepote Goriških Brd tako slovenskim gledalcem kot nekaterim izven slovenskih meja. Serijo Usodno vino pa so posneli v Slovenski Istri.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Erazem |  13 .04. 2019 ob  17: 39
Kaj ni že dovolj te nesnage v turškem, grškem in še kakšnem jeziku?
galeb |  13 .04. 2019 ob  14: 41
11
Si predstavljaš Ljubljančane, da bi se v Ljubljani snemal film, folk pa bi se pogovarjal po primorsko ali recimo štajersko... Žabarji ponorijo. Če si pa oni to dovolijo, je pa kao normalno...
Primorc |  13 .04. 2019 ob  13: 01
17
Če jo mislite snemat v ljubljanščini,je škoda,da sploh snemate.