NOGOMETNI ZVEZDNIK V SREDIŠČU ŠKANDALA: Avtističnemu dečku izbil telefon iz roke (VIDEO)

Svet

V središču škandala se je znašel portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo po včerajšnjem porazu Manchester Uniteda. Ko so z moštvom odhajali z igrišča proti slačilnici, so jih gledalci snemali s telefoni. Ronaldo pa je povsem šokiral s potezo.

Ko je Ronaldo zagledal telefon, je udaril dečka, ki ga je snemal, po roki. Telefon je padel na tla in se razbil, dečku pa je ostala modrica na roki. Na desetine navijačev, ki so videli prizor, je ostalo povsem šokiranih.

Po koncu tekme se je zelo hitro razvedelo, kaj se je zgodilo. Dečkova mama je za angleške medije povedala, da je njen sin Jacob avtist in da je to bila prva tekma v njegovem življenju, ki si jo je lahko gledal v živo. Zato je vse okrog sebe snemal za spomin, tudi povratek igralcev Uniteda v slačilnico.

"Igralci so se po koncu tekme namenili v slačilnico. Vstopnice smo dobili za sedeže tik ob vhodu. Sin je snemal vse igralce. Potem je prišel Ronaldo s spuščeno nogavico in pokazal krvavo nogo. Jacob je spustil mobitel, da bi posnel tudi to. Nič ni rekel, Ronaldo pa mu je izbil telefon iz roke in odšel," je povedala mama.

Dečku je na roki ostala modrica od udarca.

"Ne morem verjeti, da pripovedujem o tem. Jokala sem, bila sem pretresena. Jacob je šokiran in ne želi več iti na tekmo," je še povedala mama.

Ronaldo se je po tekmi oglasil na Instagramu in se opravičil Jacobu ter ga povabil, da si na njegove stroške ogleda tekmo na Old Traffordu. Policija v Liverpoolu je potrdila, da so sprožili preiskavo v zvezi z omenjenim dogodkom.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Boršteran |  12 .04. 2022 ob  06: 48
Opažam da je tu vse prevec primitivnih ljudi. Sej mogoce niste sami krivi, je kriva okolica v kateri se zadrzujete , da vas je toliko negativnih, agresivnih in na koncu vsega se primitivnih!
Sram vas je lahko!
Piero Panin |  11 .04. 2022 ob  20: 39
Dobro zakaj bi se do avtistov,oseb z davnonim sindromom,invalidom obnasali drugace kot do vseh ostalih?
Ne gre tu do diskriminacije,da se cloveka tretira drugace kot vse ostale?
Vsak bi se rad pocutu sprejet v druzbo tudi ce mu falijo dve nogi.
Ok vsakemu ki je prej zbil telefon iz roke bi mogu placat zastonj tekmo,ne zdej obesat na velik zvon da je to naredu glih bogemu otroku ki je avtist in je to njegova prva tekma bla bla bla.
Kolegu niso v otrostvu rastle noge in hodi z hoduljami,zajebaval sem ga naj hodi po stopnicah bolj hitro ker je bil vedno zadnji.
Potem zgleda da ni mogu spat zaradi tega..zacel je hodit v hribe bil je na nanosu,slavniku,Kilimandzaru celo v oddaji po tv so naredili intervju.
Ok verjetno ne zaradi mene,samo ne bit kurba in tretirat cloveka drugace od ostalih
Miura |  11 .04. 2022 ob  08: 02
No, no, "ObalaGang" umiri se in ne meči vse navijače v isti koš. Ķje si našel Ibra, ki je znan po grobostih na igrišču in izven njega, aj, aj, ti nepristranski poznavalec ...
ZigaZois |  10 .04. 2022 ob  23: 37
Uni na oskarjih primaže klofuto enemu, ki si jo je iskal in ga ličajo.
Ta tukaj pa se opraviči, plača karto in je vse v redu.
Boršteran |  10 .04. 2022 ob  10: 46
12
Ibrahimovič tege nikoli nebi naredil pa se ga pljuva. Ronaldotu pa lizete rit vsi!