NE MOREJO JIH PREBOLETI: Trije astrološki znaki, ki najpogosteje ostanejo zaljubljeni v bivše

Trendi

Študija iz leta 2017, objavljena v reviji The Journal of Positive Psychology, je pokazala, da traja povprečno tri mesece, da človek preboli svojo nekdanjo ljubezen. Toda nekateri potrebujejo bistveno več časa in ostanejo v bivše zaljubljeni še dolgo. Po mnenju astrologov obstaja razlog, zakaj je tako.

Predstavljamo vam tri astrološka znamenja, ki se najtežje sprijaznijo, da je ljubezni konec.

Bik

Osebe, ki so rojene v znamenju bika, se težko prepustijo čustvom in se prav tako težko zaljubijo. A ko enkrat oddajo svoje srce, se popolnoma prepustijo. Biki so izjemno romantični in večinoma svoje partnerje dojemajo kot sorodne duše. So zelo zvesti in enako pričakujejo tudi od druge strani. Tudi ko bodo doživeli ljubezenski brodolom, bodo skušali premagati težave in zakrpati odnos.

Škorpijon

Pripadniki tega znamenja ne vlagajo svojega časa in energije v kogar koli. Dolgo časa potrebujejo, da se zaljubijo, čeprav so precej obsedeni z iskanjem ljubezni. Svoja ljubezenska razmerja radi idealizirajo, zato ni čudno, če silijo v stik s svojimi nekdanjimi partnerji, tudi kadar za to ni opravičljivega razloga.

Ribi

Njihova čustva nikoli popolnoma ne zamrejo. Na ljubezen gledajo skozi rožnata očala in se zlahka prepustijo domišljiji ter idealizaciji vsega okoli sebe. Ko se s partnerjem razidejo, si prizadevajo ostati prisotni v njegovem življenju in ga pogosto še naprej 'dušijo' z romantičnimi gestami. Težko se namreč sprijaznijo, da je njihove ljubezni dokončno konec.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija