NAJBOLJ EKSTREMNI HOROSKOPSKI ZNAKI: Pretiravajo v vsem, kar počnejo

Trendi

Besede "Ojoj, skoraj sem umrl/-a!" boste najpogosteje slišali iz ust katerega od teh štirih horoskopskih znakov, ki so nagnjeni k pretiravanju v vsem, kar počnejo. Pogosto napihnejo tudi svoje zgodbe. Ti ljudje so energični, odprti in pravi ekstremisti, ko govorimo o pretiravanju.


Strelec

Za Strelce je življenje ogromna pustolovščina, o kateri se bodo pogovarjale prihodnje generacije. Ljudje, rojeni v znamenju Strelca, so pogosto ljubitelji ekstremnih športov, življenjska želja povprečnega Strelca pa je, da potuje po svetu s pomočjo štopanja ali tihotapljenja po avtobusih. V vsem, kar počnejo, so zelo ekstremni in če se jim zdi neka njihova dogodivščina dovolj vznemirljiva, bodo brez kančka slabe vesti zgodbo "olepšali".

Bik

Biki bi bili radi podobni Strelcem, a nimajo toliko poguma, zato se zanašajo na lastno domišljijo. Svoje življenje radi prikazujejo kot vredno filmskega scenarija, včasih pa se zato, da bi upravičili svoje zgodbe, lotijo neke norosti. Vendar pa biki najbolj pretiravajo v nenadzorovanem nakupovanju in poskusu pridobivanja svojega mesta v elitni družbi, v katero si prizadevajo priti. 

Lev 

Levu ne moremo očitati veliko odličnih osebnostnih lastnosti: je rojen vodja, zna navdušiti druge, je zvest, optimističen in močan. In vsega tega se Levi dobro zavedajo, zato so včasih lahko egoistični. Ko se Lev počuti še posebej 'poln samega sebe', postane bahav in gre pri lastnem hvalisanju čez vse meje. Levi, saj vemo, da ste neverjetni, tega vam ni treba dokazovati. Jasno pa je, da se pod vsem tem junačenjem skriva nekaj negotovosti, zato čutijo potrebo po pretiravanju.

Oven 

Oven obožuje tveganja in zato želi, da vsi vedo, kako pogumen in pustolovski je. Če nekoliko pretirava pri pripovedovanju o tem, kako težko je dosegel nek svoj dosežek, ali kako nevarno je bilo, to počne izključno iz zabave. Oven rad razmišlja o sebi kot o nekom, ki lahko počne stvari, ki bi se jih drugi ustrašili. Nihče ni pogumnejši od Ovna in to mu moramo piznati. Če ga zalotimo, kako napihuje nek svoj dosežek, tega verjetno ne počne zato, ker bi hotel lagati, ampak samo zato, ker se je popolnoma vživel v trenutek.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija