IZPRAZNIL AVTOMATE V JAVNI USTANOVI IZVEN KOPRA: Iz sedmih pobral denar

Kronika

V javni ustanovi v okolici Kopra je neznani storilec vlomil v sedem avtomatov za napitke, iz katerih je ukradel denar, so sporočili s koprske policijske uprave.

Policisti bodo kazensko ovadili 37-letno žensko doma iz Kopra, ki jo je pri tatvini štirih različnih alkoholnih pijač v skupni vrednosti 6,44 eur v eni od trgovin v Kopru prijela varnostnica trgovine.

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 62 primerih in na številko 113 prejeli skupno 206 klicev. Obravnavali so dve prometni nesreči, v katerih sta bili dve osebi lažje telesno poškodovani, šest prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom, dve tatvini in eno poškodovanje tuje stvari. Zaradi kršitev javnega reda so policisti posredovali petkrat.

V soboto so v Portorožu ustavili 16-letnega voznika mopeda. Moped so mu zasegli zaradi suma, da je predelan in odredili izredni tehnični pregled, ki je bil opravljen v ponedeljek. Ugotovljeno je bilo, da moped dejansko presega konstrukcijsko dovoljeno hitrost. Zoper voznika bo napisan obdolžilni predlog.

Ponoči je bil v bližini Sečovelj ustavljen 40-letni voznik avtomobila doma iz Hrvaške, ki mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti. Pokazal je 0,60 mg/l alkohola, Policisti so mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje, zanj pa bo po naročilu sodnice za prekrške napisan obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 59 oseb, ki so nedovoljeno vstopile v Slovenijo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija