"SEM MAMA, KI JE DOJILA SVOJEGA MOŽA": Želita si četrtega otroka, da bi lahko to ponovila (FOTO)

Trendi

31-letna Rachel Bailey in njen 30-letni mož Alexander, sta razvila nekonvencionalen način povezovanja – dojenje. Ko se je njun najmlajši sin prenehal dojiti in je Rachel prenehala proizvajati materino mleko, sta začutila veliko praznino.

"Žalovala sva za najinim netradicionalnim načinom povezovanja, ko se je najmlajši sin prenehal dojiti," je Rachel povedala za Caters News. "Dojila sem tako sina kot moža, vendar je nekega dne sina prenehalo zanimati materino mleko. Nadaljevala sem z dojenjem Alexandra še približno dva tedna, vendar je moje telo prepoznalo, da sin mleka ne potrebuje več, in mleko je izginilo."

Razmišljala sta o četrtem otroku, da bi lahko znova doživela izkušnjo dojenja, vendar sta se nazadnje odločila, da morata poiskati druge načine za krepitev njune vezi. "Spoznala sva, da bi bila to drastična poteza in veliko dela, zato sva začela iskati druge načine za medsebojno povezovanje," je priznala Rachel.

Par se zdaj vsak dan zbudi ob 5. uri zjutraj, da meditirata in si vzameta čas zase pred začetkom dneva. "Zjutraj vstaneva ob 5. uri, preden se začne kaotičen dan, in uživava v miru zgodnjega jutra. Pogovarjava se, meditirava in preprosto dihava," je delila Rachel. "Lotila sva tudi nekaj skupnih poslovnih podvigov, kar je bil nov zabaven način za krepitev najine vezi."

Odkar je Rachel prvič delila svojo izkušnjo dojenja moža, je prejela številne nenavadne prošnje. "Ljudje me vsak dan sprašujejo, ali lahko kupijo moje materino mleko. Nekateri me celo prosijo, če se lahko srečajo z mano, da bi jih dojila," je povedala. "Prejela sva številne prošnje, naj posnameva videoposnetke dojenja, vendar o tem nikoli nisva razmišljala, čeprav bi bil denar dobrodošel," je dodala.

Rachel vztraja, da dojenje zanjo in njenega moža "nikoli ni bilo spolno dejanje" – to sta počela, ker je bil to "izjemen način za povezovanje in deljenje nečesa posebnega kot par." Kljub številnim trolom in sovražnim komentarjem na spletu, ju ti ne motijo. "Ko naju ljudje vidijo osebno, so običajno zelo prijazni in razumevajoči, kar je najpomembnejše," je povedala Rachel. "Resnično pogrešava čase dojenja, vendar sva našla nove načine za povezovanje," je zaključila.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  19 .05. 2024 ob  09: 16
zakaj objavljate te butaste zgodbe