POLEPŠAJTE SI PRAZNIKE Z NOVIM TELEFONOM: 4 x iPhone 14 nagradna igra (VIDEO)

Slovenija

V jubilejni, deseti nagradni igri, v ekipi blagovne znamke ROMY Strong podarjajo kar vse ŠTIRI iPhone 14, ki so letos izšli. V nagradnem skladu za žreb so: iPhone 14 Pro Max, Deep Purple; iPhone 14 Pro, Deep Purple; iPhone 14 Plus, Purple in iPhone 14, Purple. Vabljeni k sodelovanju.  

ROMY Strong spodbuja ženske k realizaciji svojih ciljev na način, da udejanijo trajnostni življenjski stil, vključujoč optimizacijo hormonov, ustrezno in redno prehranjevanje ter vadbo. Omenjeno namreč predstavlja eliksir dobrega zdravja in počutja.

Hkrati vam pomaga doseči želene rezultate, se počutiti odlično in ustvariti življenjski slog, v katerem dejansko uživate, vas opolnomoči in ni le nekaj začasnega in prehodnega. Obenem ne samo, da poskrbi za veliko motivacije, vas nauči pravilne tehnike izvedbe vaj, zdravega načina prehranjevanja, ustvarjanja dobrih navad in vam pokaže pot do želene forme, ampak vas tudi usmeri k oblikovanju miselnosti, da je visoko samospoštovanje ključnega pomena za dobro zdravje, trdno samopodobo in srečo, ki sije navzven.

????NORA NAGRADNA IGRA ➡️????V jubilejni, deseti nagradni igri v ekipi ROMYStrong podarjamo kar vse ŠTIRI iPhone 14!!!! ???????? ➡️Obišči www.ROMYStrong.si/pages/nagradna-igra in sodeluj ter osvoji vsestransko perfekten nov iPhone! ???????????? V nagradnem skladu za žreb so: iPhone 14 Pro Max, Deep Purple iPhone 14 Pro, Deep Purple iPhone 14 Plus, Purple iPhone 14, Purple ➡️ Nagradna igra se konča 18. 12. 2022 ob 24:00. Izmed vseh sodelujočih bomo za vsako nagrado naslednji dan naključno izžrebali enega zmagovalca. S sodelovanjem v nagradni igri vsak sprejme pravila nagradne igre, ki so objavljena tukaj ➡️http://bit.ly/3ErSKWK ???? #ROMYStrong #nagradnaigra Nagradna igra ni sponzorirana s strani Meta Platforms, Inc, Menlo Park, CA in ni povezana z Meta Platforms, Inc kot podjetjem.

Objavil/a ROMY Strong dne Nedelja, 20. november 2022

Nekaj dosedanjih srečnežev ROMY Strong nagradnih iger je objavljenih TUKAJ. Sodeluj in morda boš prav ti med tistimi, ki bodo prejeli nov iPhone 14!

Letos je ROMY Strong v različnih nagradnih igrah med drugim podelila dva iPhona 12; iPhone 13 in iPad mini; dva iPhona 13; tri iPhone 13 in šest Xiaomi telefonov ter pet drugih pametnih naprav.

Ekipa ROMY Strong:

Romana Gašperin z vzdevkom Romy je ustanoviteljica blagovne znamke ROMY Strong. Njena fitnes pot se je začela, ko je imela 34 let, njena hči Urška pa 12. Takrat je odkrila svojo strast do vadbe za moč/s težo, ki je rasla in kmalu jo je spremenila v nepogrešljivo navado, ki je del nje že več kot 20 let.

Janez Logar je magister kineziologije, mednarodno certificirani športni nutricionist (CISSN), licencirani osebni trener (AFP/NCSF) in avtor znanstvenih prispevkov, ki dodatno pripomore k maksimalni učinkovitosti in pravilni izvedbi vaj, ki jih demonstrira ustanoviteljica ROMY Strong Romana Gašperin (Romy).

Za sodelovanje z mediji, komuniciranje na družbenih omrežjih, predstavitev izdelkov in pisanje sporočil za javnost skrbi piarovka in urednica Urška Gašperin. Urška je diplomirana socialna delavka in doktorska študentka kineziologije.

Nenadomestljiv del ekipe ROMY Strong je vodja team buildinga in antistres terapevt Onyx, ki skrbi za motivacijo ter doprinaša h kreativnosti, učinkovitosti in uspešnosti znamke. Njegova super moč je skoraj neverjetna prikupnost in izredno sproščujoče vokalne sposobnosti, izražene z ljubkim mijavkanjem ter predenjem, s čimer v hipu ustvari prijetno in udobno ozračje.

Da imajo vaje, treningi in vadbeni programi tudi z medicinskega vidika mnogo ugodnih vplivov na zdravje ter kakovost življenja, potrjuje Denis Zorc, kirurg ortoped.

V že deseti nagradni igri v ekipi ROMYStrong podarjajo kar vse ŠTIRI iPhone 14! Skoči na ROMYStrong.si in sodeluj ter osvoji vsestransko perfekten nov iPhone!

Nagradna igra se konča 18. decembra 2022 ob 24.00. Izmed vseh sodelujočih bo za vsako nagrado naslednji dan naključno izžreban en zmagovalec. S sodelovanjem v nagradni igri vsak sprejme pravila nagradne igre, ki so objavljena TUKAJ.

Obišči ROMYStrong.si in pridobi novo supermoč!

Deli novico: