V POSTELJI Z BECKHAMOM: Bosanska prostitutka za 15 min akcije prejela par tisočakov

Svet

Zgodba se je začela leta 2003, ko so Davida Beckhama ujeli, kako je iz kluba v Španiji odhajal v družbi neznane ženske. Pozneje se je razkrilo, da je bila ta ženska njegova osebna asistentka Rebecca Loos. Rebecca je leta 2004 prvič javno spregovorila o svoji aferi z Davidom. Čeprav je priznala, da sta bila intimna, ni ponudila nobenih konkretnih dokazov. Nogometaš je njene obtožbe označil za smešne in ostro zanikal, da bi se kdaj koli kaj takega zgodilo. Toda ona vztraja in pravi, da ji je za 15 minut seksa plačal dobrih 9.000 evrov.

Irma Nici

Vpletla se je tudi varuška Abbie Gibson, ki je bila odpuščena zaradi razkritja zaupnih informacij javnosti. Leta 2005 je razkrila, da sta se David in Victoria pogosto prepirala, pri čemer se spominja enega jutra, ko je David ženo celo žalil. V tistem času je bila Victoria v sedmem mesecu nosečnosti s sinom Cruzom, zato je bila pod velikim pritiskom. Rekla naj bi družinski varuški, da ne ve, kako naj reši zakon. David in Victoria naj bi bila tik pred ločitvijo, vendar je Victoria moža prosila, naj počaka vsaj do rojstva njunega tretjega otroka.

Abbie je podprla Rebecco v njenih izjavah o aferi in trdila, da je David imel afero tudi s kozmetičarko Dannielle Heath in vsaj še eno neznano žensko. Manekenka Sarah Marbeck je prav tako trdila, da je imela afero z Davidom, ko je bil ta že poročen z Victorio. Leta 2007 je na dan prišla še zgodba prostitutke bosanskega porekla Irme Nici (pravo ime Irma Nezirović), ki je trdila, da je bila intimna z nogometašem. Nice je dejala: "Ljubila sva se 15 minut. Na lestvici od ena do deset bi mu kot ljubimcu dala 7,5," piše Celebitchy. Za intimne odnose naj bi ji plačal 10.000 dolarjev oz. 9.340 evrov.

Beckham je dejal, da ni imel možnosti dvigniti takšne vsote denarja, saj mu ga zagotavljajo člani njegove vodstvene ekipe. Ko je bil v New Yorku avgusta 2007, ni prosil nobenega člana omenjene ekipe, naj mu zagotovi tisoče dolarjev v gotovini, je zagotovil.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  11 .09. 2023 ob  09: 12
Kaj se je zgodilo leta 1800?
kokodek |  11 .09. 2023 ob  07: 00
fajn tarifa za 15 minut, sorazmerno z zaslužkom Davida