TONY CETINSKI PRIPRAVLJEN OGRETI ŽATIKO: Pridite na nepozaben žur, ne bo vam žal!

Slovenija

Mesec dni po najavi koncerta je prišel dan D - Tony Cetinski bo nastopil v Poreču, v Žatiki. Tony je zelo priljubljen med svojimi oboževalci zaradi svojega čustvenega glasu in izjemne karizme na odru.

Tony Cetinski je eden najbolj znanih in uspešnih hrvaških pevcev. Rodil se je leta 1969 v Puli na Hrvaškem, kjer je začel svojo glasbeno pot v zgodnjih 90. letih. Njegov prvi album "Ljubav to je" je izšel leta 1991 in ga takoj uvrstil med priljubljene hrvaške pevce. Leta 1994 je nastopil na hrvaškem glasbenem festivalu, kjer je osvojil prvo mesto s pesmijo "Nek ti bude ljubav sva", s katero je postal znan po vsej Hrvaški in širše.

Po uspehu na glasbenem festivalu je Tony nadaljeval svojo kariero z več uspešnimi albumi, kot so "Prah i pepeo", "Kao u snu", "Ako to se zove ljubav" in "Budi uz mene". Na svojih koncertih vedno navduši množice občinstva. Prejel je prejel številne nagrade, med drugim pet Porinov, najbolj uglednih hrvaških glasbenih nagrad. V svoji dolgoletni karieri je sodeloval z nekaterimi največjimi imeni hrvaške glasbene scene, kot so Gibonni, Oliver Dragojević in Jelena Rozga.

Poleg svoje glasbene kariere je Tony znan tudi kot velik humanitarni aktivist. Sodeloval je pri različnih projektih, kot so "Zajedno za život", "Veliko srce" in "Hrvatska za Afriku". Zavzemal se je za pomoč ljudem v stiski in skupaj z drugimi glasbeniki in humanitarnimi organizacijami zbral veliko denarja za dobrodelne namene.

Vstopnice za glasbeni spektakel so na voljo TUKAJ in od 12.00 dalje na blagajni Žatike.

Poleg svojih brezčasnih uspešnic, kot so "Blago onom tko te ima", "Umirem 100 puta dnevno", "Ako to se zove ljubav", "Kad žena zavoli", bo Tony prvič odpel svojo novo pesem "Vojnik pod zvijezdama".

Vhod v Žatiko se odpre ob 20. uri, začetek koncerta pa se pričakuje ob 21.00. Pred Toniyem bo atmosfero v dvorani ogrel DJ JohnnyB.

Vabljeni v Žatiko!

Deli novico: