TO SO NAJBOLJŠI ASTRO PARI: 12 kombinacij, ki se najbolj ujemajo v ljubezni

Trendi

Če se sprašujete, kdo bi bil za vas idealen partner, poglejte, kaj pravijo zvezde. Astrologi so sestavili seznam dvanajstih kombinacij astroloških parov, ki se absolutno najbolje ujemajo.

Oven in vodnar sta noro avanturistična, zato sta tako v spalnici kot zunaj nje vedno pripravljena na karkoli.

Bik in rak sta močna kombinacija. Oba se dobro razumeta, kar jima omogoča, da se njuna vez še naprej krepi, ko razmerje napreduje.

Dvojčka in vodnar imata noro intelektualno in čustveno povezanost. Ujemata se, kot da se poznata že leta, četudi so minili le tedni ali meseci.

V PLANETU KOPER JE TO POLETJE VROČE KOT ŠE NIKOLI: Kmalu bodo vrata odprli novi najemniki

V Planetu Koper, kjer vedno stremijo k posodabljanju, so pred glavno turistično sezono zaključili s prenovo, ki je v nakupovalno središče prinesla svežino in novosti. V prvi fazi prenove, ki se je pričela lanskega decembra, so na mestu nekdanje diskoteke in bowlinga uredili restavracijo, v drugi fazi, ki se je zaključila nedolgo nazaj, pa so prenovili zunanjost in notranjost nakupovalnega centra.


Rak in riba dobro sodelujeta, saj oba vesta, kdo sta, zaradi česar lahko zlahka oblikujeta trdno in trajno vez.

Med levom in strelcem vlada velika strast, saj oba v kar največji meri uživata v življenju in ljubezni. Eden drugega spodbujata, da dosežeta kateri koli cilj ali sanje.

Devica in bik sta praktična v vsakdanjem življenju, kar jima pomaga ohranjati mirno in trdno razmerje.


Tako tehtnica kot vodnar imata medsebojno močno intelektualno vez in nenehno spodbujata ideje drugega. Najboljši vidik njunega odnosa je sposobnost, da skupaj delujeta kot ekipa.

Med tehtnico in dvojčkom vlada močna intelektualna vez. Oba imata veliko razumevanja in hvaležnosti drug za drugega, zaradi česar se odlično ujemata.

Škorpijon in rak imata intenzivna čustva, kar ju samo še bolj povezuje. Njuna medsebojna strast jima omogoča odlično sodelovanje.


Strelec in oven imata velikansko strast drug do drugega, zaradi česar sta pravi 'dinamitski' par. Oba imata noro količino energije, ki njun odnos samo še krepi.

Medtem ko se njuni prijatelji ločujejo, bosta kozorog in bik ostala skupaj za vedno. Razlog, da je njuna vez tako močna, je v tem, da gojita iskreno spoštovanje in ljubezen drug do drugega.

Riba in škorpijon sta tako povezana, da vesta, o čem razmišlja drugi. Vedno si stojita ob strani, ne glede na okoliščine. Strast tega para sega do nebes!

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija