OBŽALUJE MASTNO PLAČANO PREOBRAZBO V BARBIE: Zdaj srečno živi kot Ken (FOTO, VIDEO)

Trendi

Oli London, ki je razkril, da je porabil skoraj 250.000 funtov oziroma slabih 300.000 evrov za kozmetične operacije, da bi izgledal kot lutka Barbie, zdaj živi kot Ken. Skupaj z najboljšo prijateljico Aliio Roza, ki se identificira kot Barbie, se rada podata v svet oblečena kot Barbie in Ken, kar ju osrečuje. Zavedata se, da sta zgled za mnoge in da lahko živita življenje, ki ga želita, ne da bi se prepustila stereotipom.

Oli obžaluje 32 kozmetičnih operacij, med drugim tudi operacijo oči, ki mu je pustila bolečino in omejeno gibanje obraznih mišic. Njegova pot odkrivanja lastne identitete je bila polna izzivov, a zdaj je spoznal, da lahko polno živi tudi brez lepotnih posegov.

@olilondon Barbie & Ken ???? Have you all seen the Barbie movie yet? ???????? #olilondon #barbiemovie #barbie #barbieken #kendoll #barbiedoll #kpop #bts #fyp #fypシ #fypシ゚viral #fye #pinoy #uktiktok #ustiktok #tiktokusa ♬ Lottery (feat. LU KALA) - Latto

Prvič se je podvrgel operaciji v starosti 23 let v Koreji, da bi spremenil obliko nosu. Sledili so številni drugi posegi, vključno z operacijo čeljusti. Zamenjal je več zdravstvenih ustanov, od ZDA, Turčije, Armenije do Kitajske in Koreje, da bi dosegel svoj cilj in izgledal kot Barbie, piše Daily Mail.

S preobrazbo v Kena je zmedel prijatelje in sledilce ter sprožil številne odzive, vendar želi sporočiti, da je najpomembneje biti zvest samemu sebi. Oli in Aliia poudarjata da je pomembno biti iskren do samega sebe in slediti lastnim željam ter živeti srečno življenje, ne glede na mnenja in pričakovanja drugih.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija