NAJBOLJŠI LAŽNIVCI ZODIAKA: Ne recite, da vas nismo opozorili!

Trendi

Bodite odkriti – kdaj ste se nazadnje zlagali? Tako kot to velja za različne osebnostne lastnosti, je zapisano v zvezdah tudi, kako lažemo. Nekaterim gre to preprosto bolje od rok kot drugim. Preverite, kateri pripadniki astroloških znamenj so kot 'rojeni' za to.

Škorpijoni veljajo za mojstre manipulacije in 'kraljujejo' visoko na lestvici najboljših lažnivcev. Toda pri škorpijonu se lahko hitro zgodi, da tako prekleto dobro laže, da čez nekaj časa težko loči dejstva od fikcije.

Čeprav dvojčki ne veljajo za takšne prevarante kot škorpijoni, pa imajo nesporen talent za manipulacije in laži. Kljub temu pa ljudje dvojčkom hitreje odpustijo laganje – zaradi njihove zabavne in ustvarjalne osebnosti.

Tehtnice so dobre lažnivke, ker rade posredujejo pri konfliktih. Čeprav je njihova miroljubnost občudovanja vredna, jih lahko ta želja po ugajanju vodi v uporabo belih laži, s katerimi poskušajo zagotoviti, da bi bili vsi srečni.

Vodnarji so dobri lažnivci, saj so zaradi svoje nepredvidljive in čudaške narave precej trd oreh za ostale. Dobro se znajdejo, ko morajo vzdrževati 'fasado' in imajo najboljši 'poker face' med vsemi astrološkimi znamenji.

Kozorogi želijo vse, česar se lotevajo, izpeljati do konca, zato bodo storili vse, kar lahko, da bo delo pravočasno in učinkovito zaključeno. Tudi če to pomeni, da je zavoljo tega treba prirediti resnico.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija