KIOSK "NA ČRNO" SREDI PORTOROŽA: Podali prijavo gradbeni inšpekciji in policiji (FOTO)

Piran

Med Kapelca barom in Kleopatra Clubom v Portorožu so minulo sredo postavili gostinski objekt, za katerega pa v Okolju Piran pravijo, da niso izdali soglasja. Okolje Piran in Občina Piran sta zadevo prijavila gradbeni inšpekciji, policiji in medobčinskemu inšpektoratu.

Kot so sporočili iz Okolja Piran, je gostinski kiosk postavila neznana oseba. "Objekt krni podobo kraja in je v nasprotju z veljavnimi prostorskimi akti Občine Piran ter postavljen brez ustreznih dovoljenj," so zapisali.

Minuli četrtek so podali prijavo medobčinskemu inšpektoratu, gradbeni inšpekciji in policiji, saj želijo preprečiti podobne prakse, izboljšati nivo gostinske ponudbe v Portorožu in poskrbeti za urejen videz kraja.

"Tovrstni prefabricirani zabojniki ne sodijo v srce najbolj pomembnega obmorskega turističnega letovišča v Sloveniji," so še zapisali pri Okolju Piran.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Imperio  |  30 .06. 2023 ob  07: 47
Portorožki turizem. Plaža vedno manjša.
Na začetku mesta na zelenici siptarski kontejner.
Na plaži danes delavci, kamioni in bager.
Enako na koncu mesta. Kontejner z siptarosi.
In vi bi radi, da vam Turisti nosijo denar čez celo leto.
 |  28 .06. 2023 ob  11: 01
17
kakršni turisti, taka ponudba.

Inšpektor pride na ogled (dan 1), napiše odločbo (dan 3 -10), vročitev odločbe (15 dni), pritožba (30 dni), nova odločba (30 dni) No pa je konec sezone in objekt bo odmaknjen kot je zahteval inšpektor.
Grozny |  27 .06. 2023 ob  23: 57
He he, Podgajski je pa kar podjeten he he