NOČNI VLOMILSKI POHOD V PIRANU: Tarča so bili trije lokali

Kronika

Ponoči je nekdo vlomil v tri lokale v Piranu, so sporočili s koprske policijske uprave. Odnesel je blagajniški minimum. Preiskava je v teku. V Kopru je nekdo poskušal vlomiti v parkomat, s čimer je povzročil za 5.000 evrov škode. V Sežani pa je nekdo poskušal vlomiti v stanovanje, vendar je od dejanja odstopil.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah posredovali v 44 primerih, na številko 113 so prejeli 89 klicev. Obravnavali so enajst prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali tri vlome in tatvino. Zaradi kršitev javnega reda in miru so posredovali štirikrat.

Včeraj ob 13.00 so policisti na počivališču Studenec preverjali osebni avtomobil madžarskih registrskih oznak, ki ga je vozil 25-letni Ukrajinec. Prevažal je tri Turke, ki so zapustili azilni dom. Voznika so policisti pridržali, vozilo so zasegli, Turki pa so ponovno zahtevali mednarodno zaščito v Sloveniji.

Ob 1.30 so policisti v Kopru ustavili 40-letnega voznika avtomobila, ki mu je alkotest pokazal 0,70 mg/l alkohola. Čaka ga obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija