TAKO DELAJO PRI SOSEDIH: V rešetke ujetega srnjaka rešili gasilci (VIDEO)

Svet

Zgodba s srečnim koncem za rešenega srnjaka, ki se je zagozdil v rešetke ograje, morda ne bi bila nič posebnega, če ne bi bili pred kratkim priča povsem drugačnemu odnosu do divjadi v Izoli. Tam je srnjaka, ki je zašel v mesto, s streli pokončal lovec

Srnjaka, ki se je zagozdil med rešetke ograje gasilskega štaba Veneta, so rešili gasilci iz Arzignana in ga predali osebju zavetišča za divje živali, ti pa so žival srečno vrnili v naravo. 

Prek 30 kilogramov težak srnjak si ni mogel sam pomagati. Člani gasilske ekipe so zaslišali njegovo stokanje in takoj prihiteli ter ga osvobodili tako, da so s kleščami razširili rešetke ograje.

ARZIGNANO, CAPRIOLO RIMANE INCASTRATO NELLE SBARRE DELL’INFERRIATA DELLA SEDE DEI VIGILI DEL FUOCO Intervento in sede per i vigili del fuoco di Arzignano, che questa mattina 7 maggio, hanno liberato un capriolo di oltre 30 chili rimasto incastrato tra le sbarre della sede di via Sega. Il personale della squadra sentito i lamenti dell’animale sono subito accorsi e l’hanno liberato allargando le sbarre con un divaricatore. L’animale è stato consegnato al personale per il recupero della fauna selvatica che l’ha successivamente rimesso in libertà, in una idonea zona verde, lontana dal centro abitato.

Posted by Direzione Interregionale Vigili del Fuoco Veneto e Trentino Alto Adige on Tuesday 7 May 2024

Srnjak je bil predan osebju zavetišča za divje živali, ki ga je nato izpustilo na svobodo v primerno zeleno območje, daleč stran od naselja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kristjan |  08 .05. 2024 ob  08: 27
Ogledalo o zagrenjenih, zlobnih sociopatih v tej državici... v enem dobrem članku. Lastne frustracije predvsem na račun živali reševati je ogledalo lastne bede življenja