FATALKE: Moški se ženskam, rojenim v teh astroloških znamenjih, preprosto ne morejo upreti

Trendi

Vsaka ženska je posebna na svoj način, tista, ki ste si jo izbrali za vašo življenjsko sopotnico, pa je za vas popolna. Ženska, ki jo ljubite, ima vse, kar si želite, pa tudi t. i. x faktor, s katerim vas je osvojila. Ženskam, rojenim v teh treh astroloških znamenjih, pa naj bi se bilo še posebej težko upreti.

Ženska, rojena v znamenju Bika, je vedno najglasnejša oseba v prostoru, še posebej dokler razpravlja o temah, ki so ji blizu. Malokdo se lahko upre njenemu šarmu, lepoti in moči. Moške privlačijo njena iznajdljivost, klasična lepota in močna osebnost, zato bodo bikice vodilne v romantičnih zvezah. Nikoli se ne bodo zadovoljile in ravno zato se zdijo moškim nedosegljive, hkrati pa jih ravno to izredno privlači. Za osvojitev bikice je potrebnega veliko truda, a ko se ta enkrat zaljubi, je to za vedno.

Dvojčice vas bodo gnale, da postanete najboljša različica samih sebe. Ženska, rojena v znamenju Dvojčka, se bo vedno žrtvovala, da bi se le drugi počutili dobro. Odlična je pri branju drugih oseb, zato ji ne lažite, saj tega ne bo prenašala. Navadno imajo dvojčice prelepe oči, ki se jim je težko upreti.

Šarmirajo s svojo iskrenostjo in dobroto, niso prepirljive, kar pa ne pomeni, da vam bodo vse oprostile, tudi če jih boste prizadeli. Imajo močan karakter in se za pravo ljubezen borijo z vsemi močmi.

Ženska, rojena v znamenju Kozoroga, je izredno samostojna, ima svoje življenje in ne potrebuje moškega, da bi se počutila izpopolnjeno. Kratkoročne zveze ji ne dišijo, zato je raje samska, če ni na vidiku tistega pravega. Je zelo inteligentna, zato ob sebi potrebuje razgledanega moškega. Je tudi zelo ambiciozna in želi vedno doseči svoje cilje. Njena lepota, močna volja in dobro srce, vas bodo očarali in ravno zato boste kozoroginjo vedno želeli imeti ob sebi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija