ČEDEN KRIMINALEC ČISTO OBNOREL ŽENSKE: Želijo ga obiskati v zaporu (FOTO)

Svet

Prekupčevalec z drogo iz Velike Britanije je pritegnil pozornost ne le policije in sodišč, ampak tudi velikega števila žensk, ki ga vidijo kot zelo privlačnega moškega. 29-letni Stephen Perry je bil del albanske skupine kriminalcev, ki je v Veliki Britaniji gojila konopljo. Med policijsko racijo so v številnih mestih našli drogo v vrednosti več kot 580.000 evrov, poroča Mirror.

Po večmesečni preiskovalni misiji je policija odkrila tolpo, ki je sodelovala s Perryjem, ki je bil obsojen na tri leta zapora.

Policija je po aretaciji članov tolpe, vključno s Perryjem, na Twitterju objavila fotografijo kriminalcev. Čeprav so nekateri hvalili policijo, je največ pozornosti pritegnila Perryjeva fotografija.

Uporabniki oziroma predvsem uporabnice družbenih omrežij so opazile, da je Perry videti kot maneken, in med drugim pisale, da ga bodo čakale, dokler ne bo izpuščen iz zapora.

"Kako lahko dobim dovoljenje za obisk Stephena v zaporu?", "Stephen ni storil ničesar, to sem bila jaz," "Če ni prostora v zaporu, je Stephen lahko pri meni," so le nekateri komentarji žensk pod fotografijo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija