150.000 EVROV ZA DALJŠE NOGE: Operacijo obžaluje in krivi bivšega moža (FOTO, VIDEO)

Svet

31-letna Theresia Fischer iz Nemčije je zapravila dobrih 150.000 evrov za operacijo podaljšanja nog. Zdaj je razkrila, da obžaluje svojo odločitev. Prestala je naporno operacijo, da bi svoji višini dodala dodatnih 14 centimetrov. V poseg naj bi jo po njenih besedah prepričal njen 59-letni bivši mož. V starosti 24 let je tako v goleni dobila nastavljive palice.

Povedala je, da ji je bivši mož govoril, da so mu všeč visoke ženske, zato bi rad, da pridobi 14 centimetrov. Poleg tega naj bi ji non stop dopovedoval, da ga potrebuje, saj je brez njega čista nula. Theresia je priznala, da je sčasoma podlegla manipulaciji moža in se odločila za operacijo podaljšanja nog. Pred operacijo je merila 168 centimetrov.

View this post on Instagram

A post shared by Theresia (@theresiafischer)

View this post on Instagram

A post shared by Theresia (@theresiafischer)

"Zaradi tega se počutim osramočeno, saj sem se strinjala s posegom, ki si ga nisem želela," je dejala Fischerjeva. Toda leta 2019 je bila zadovoljna s rezultati. Rekla je, da ji je nova višina izboljšala seksualno življenje z nekdanjim možem. "Moja spolnost je zdaj boljša! Postala sem zelo gibčna z nogami in imam več prostora za manevriranje v postelji."

View this post on Instagram

A post shared by Theresia (@theresiafischer)

Obenem je trdila, da se je odločila za operacijo, da bi okrepila svojo samozavest, potem ko je bila kot najstnica žrtev nasilja. "Danes sem s svojimi nogami zadovoljna, a na spletu sem tarča vala sovraštva. To me zelo boli. S postopkom podaljšanja nog sem našla sebe in končno premagala staro travmo zaradi nasilja."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
bubobubo |  05 .09. 2023 ob  11: 18
ko investiraš vse v noge in nič v glavo