VEČ ZNANEGA O TRAGEDIJI SLOVENCA V POREČU: Gre za 25-letnika, padel je z višine osmih metrov

Kronika

Na tradicionalnem Spring Breaku v Poreču se je na območju letovišča Lanterna po poročanju portala 24ur ponoči smrtno ponesrečil slovenski državljan. 25-letni moški je z višine osmih metrov padel s strehe apartmaja, so po poročanju POP TV potrdili na hrvaški policiji.

Dogodek se je zgodil okoli 3. ure zjutraj. Po poročanju POP TV so bili policisti obveščeni, da so v turističnem naselju na območju Tar-Vabrige našli mrtvega moškega. Kriminalistična preiskava je potrdila, da gre za 25-letnega slovenskega državljana, ki je padel s strehe apartmaja. Prvo pomoč so moškemu do prihoda reševalcev poskušali nuditi stanovalci iz sosednjega bloka.

Dogodek Spring Break sicer tradicionalno poteka v organizaciji agencije Collegium Mondial Travel, kjer so za portal pojasnili, da je šlo za osebo, ki v Poreč ni prišla v sklopu njihovih organiziranih odhodov.

"Po trenutnih informacijah se ocenjuje, da je do nesreče prišlo zaradi padca z višine. Ponesrečeni ni bil gost letovišča in se dogodka ni udeležil v sklopu potovanja naše agencije, zato se način njegovega prihoda in okoliščine nesrečne situacije še raziskuje s strani pristojnih organov doma in v tujini," so pojasnilo agencije povzeli na 24ur.

Letošnjega Spring Breaka na hrvaški obali se udeležuje približno 3000 mladih.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija