ZVEZDNIK PONOREL IN VPIL NA SNEMALNO EKIPO: Kaj je bil razlog za takšno razburjenje? (AVDIO)

Trendi

Svetovno znani igralec Tom Cruise, ki je sicer znan po različnih izbruhih, je na snemanju že sedmega filma Misija: Nemogoče pobesnel na člane snemalne ekipe. Opazil je namreč, da dva izmed njih sedita ob računalniku, ne da bi pazila na medsebojno razdaljo. Trenutno snemajo v Veliki Britaniji, so pa morali zaradi novega koronavirusa snemanje že večkrat prekiniti.

Kršitev zaščitnih ukrepov je zvezdnika tako razburila, da je povsem izgubil živce in začel nanje kričati. "Če vas še kdaj ujamem pri čem takem, vas ne bo več tukaj, prekleto," je med drugim zavpil.

Posnetek njegovega dretja se je kmalu pojavil tudi na družbenih omrežjih. Kot kaže, je nastala situacija igralca res razburila. "Vsako noč sem na telefonu z vsakim jeb**** studiem, zavarovalnicami, producenti in vsi se zgledujejo po nas. Ustvarjamo na tisoče služb, bebci. Nikoli več nočem videti česa takega. Nikoli!"

"Lahko se pogovorite z ljudmi, ki ostajajo brez domov, ker je naša industrija zaprta. Ostali bodo brez denarja za hrano, brez šolnine za otroke. S tem v mislih grem vsak večer spat – s prihodnostjo naše jeb*** industrije, zato mi je zelo žal, vendar nočem več poslušati vaših opravičil," je nadaljeval. 

Šel je celo tako daleč, da je članoma zagrozil z izgubo služb. "Vse sem vam pojasnil in hočem, da to upoštevate. Če ne, vas ne bo več tukaj. Tega snemanja ne bomo prekinili," je zatrjeval zvezdnik.

Še posebej naj bi mu na živec stopil eden izmed članov ekipe. Cruise mu je dejal, da lahko zaradi njegovih ravnanj tudi njegov kolega izgubi službo. "Če ne moreš delovati razumno, boš odpuščen," mu je zabrusil.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija