ZARADI "NEUMNOSTI" ZA VEČ KOT DVE URI DELNO ZAPRL PRIMORKO: Voznik dobil globo (FOTO)

Kronika

Včeraj ob 12.30 je na uvozu na avtocesto pri Postojni 54-letni državljan Romunije s tovornim vozilom trčil v prometni znak in ograjo, kjer je prebil pnevmatiko in rezervoar za gorivo. Zaradi prometne nesreče je nastala daljša kolona, saj je bil desni pas zaprt več kot dve uri. Voznik je bil oglobljen, piše v dnevnem poročilu Policijske uprave (PU) Koper. 

Desni pas pri Postojni na primorski AC je bil zaprt več kot dve uri. 

Sinoči je v Seči voznik avtomobila trčil v parkirano vozilo prijaviteljice. Preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 0,66 mg/l, sledi mu obdolžilni predlog.

Danes ob 0.40 je v Izoli 19-letni voznici osebnega avtomobila odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,30 mg/l izdihanega zraka. Ker je mlada voznica, ji je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

V Prestranku so policisti 19-letniku zasegli skuter, ker je vozil brez vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

Vlomi in tatvine

V Izoli je nekdo na parkirišču vdrl v rezervoarje treh parkiranih tovornih vozil. Iz dveh ni uspel ukrasti goriva, iz tretjega pa je iztočil petsto litrov dizelskega goriva.

Iz kleti v Izoli je nekdo ukradel električni skiro znamke Technostar, črne barve, vreden 200 evrov.

V Portorožu je nekdo Mariborčanki ukradel denarnico z dokumenti in gotovino.

V Kopru so vlomili v parkiran osebni avto in lastniku ukradli gotovino.

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 59 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 136 klicev. Obravnavali so 12 prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in pet tatvin, zaradi kršitev javnega reda je bilo šest intervenciji. Obravnavali so tudi 15 ilegalnih prehodov državne meje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija