VAS ZANIMA DELO V MEDNARODNEM OKOLJU? Univerza na Primorskem zaposluje v Sektorju za internacionalizacijo

Koper

Univerza na Primorskem (UP) se z novembrom 2023 pridružuje Evropski univerzi Transform4Europe (T4EU) kot polnopravna članica. V tem kontekstu Rektorat UP išče neodvisno in samostojno vodjo, ki bi prevzel/-a vlogo predstavnika/-ce odbora, ki zastopa univerzo in koordinira njene aktivnosti znotraj konzorcija T4EU. Predstavnik/-ca odbora T4EU bo ključna povezava med univerzo in T4EU.

Iščejo samostojno in neodvisno osebo, ki bo nudila podporo in sodelovala pri aktivnostih T4EU, spodbujala mobilnost, razvijala sodelovanje, spremljala aktivnosti T4EU in pokazala pobudo za podporo UP kot odličnega partnerja v konzorciju. Pri tem bo tesno sodelovala z rektorjem in prorektorji, raziskovalci, študenti in podpornimi službami.

Dnevna komunikacija poteka sočasno v slovenskem in angleškem jeziku, občasno tudi v italijanščini in drugih jezikih. Na začetku za uspešno zasedbo delovnega mesta slovenski jezik ni pogoj, mora pa biti kandidat/-ka pripravljen/-a na učenje in obiskovanje univerzitetnega jezikovnega tečaja.

Odprti sta dve delovni mesti in sicer Pomočnik glavnega tajnika univerze VII/2 v Sektorju za internacionalizacijo UP – T4EU  ter Samostojni svetovalec na univerzi VII/2 (II) v Sektorju za internacionalizacijo UP, v Službi za mednarodno dejavnost – T4EU.

Podrobnejše informacije o obeh razpisih si lahko preberete TUKAJ.

Kandidati/-ke lahko pisne ponudbe z motivacijskim pismom, življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev o izobrazbi, pošljejo na elektronski naslov kadrovska@upr.si. Prošnje sprejemajo vse do 10. avgusta 2023.

Vabljeni, da se pridružite mednarodni ekipi.