V CENTRU PRESTOLNICE: Policija onesposobila moškega z nožema (FOTO, VIDEO)

Kronika

Na Bavarskem dvoru v Ljubljani so policisti specialne enote po slabi uri uspešno onesposobili mlajšega moškega, ki je bil oborožen z dvema nožema. Po neuradnih informacijah so policisti pred tem, ko so ga obvladali, dvakrat poskusili uporabiti paralizator, vendar neuspešno. Policija bo podrobnosti o dogodku razkrila na tiskovni konferenci, ki se bo začela ob 19. uri, poroča 24ur.com.

Ob 15.00 je policija prejela obvestilo o moškem z nožema. Na kraj je takoj prispelo več policijskih patrulj, ki so obkolile moškega, ki ni želel sodelovati v postopku. Območje je bilo zavarovano s policijskim trakom. Na fotografijah je razvidno, da je imel moški na glavi vizir in na hrbtu nahrbtnik. Moški je grozil policistom, pri čemer je z nožema mahal proti njim in izražal nasilne namene.

Kljub uporabi paralizatorja, ki naj bi bila po neuradnih virih uporabljen dvakrat, policistom ni uspelo moškega onesposobiti. Nato je policija sporočila, da je specialna enota uspešno onesposobila moškega in da ne predstavlja več nevarnosti. Prepeljali naj bi ga z reševalnim vozilom.

Ljubljana tipu se zmesal

Objavil/a Denis Škrijelj dne Sreda, 13. marec 2024

V času dogodka so iz policisti iz Policijske uprave Ljubljana (PU Ljubljana) pozivali vse, naj se ne približujejo mestu dogodka in strogo upoštevajo navodila policistov. Kljub temu se je na Bavarskem dvoru zbrala množica ljudi, ki je opazovala dogajanje. Incident je prizadel tudi javni prevoz v Ljubljani, zaradi česar so se nekateri potniki zadržali na avtobusih dlje časa. Zaposleni v bližnjih zgradbah so bili prav tako obveščeni, da naj ne zapuščajo svojih delovnih mest.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
JKDWingChun |  14 .03. 2024 ob  16: 01
Opremi ki se umika nazaj. Loleki nestrokovni. In tazer se dobro da ni delal ker tko kot je napisal Joe bi lahko sam padel na oba noža. In pol?
JKDWingChun |  14 .03. 2024 ob  16: 00
-1
Vse je jasno kot beli dan lahkomko vidiš policijo skoraj v.popni.opr
joe jaxson |  14 .03. 2024 ob  13: 19
šalabajzerji, posebno pametnjakoviči z imobilizatorjem ki na srečo ni deloval! Kaj bi blo da je deloval in bi se utrganec zvrnu na enega ali oba lepa dolga noža ? analize, strokovne komisije ... bla, bla bla. Če bi bli pravi, nekaj njih za blokado gledalcev in 3-4 prava specialca !
Pjero Panin |  13 .03. 2024 ob  19: 10
V Izoli je nekdo ustrelu zdravnika,zabodu varnostnika,lekarna koper prav tako posredovanje policije...
Golob in njegova zdravstvena reforma ki je nikoli ne bomo vidli,prav tako ljudje dnarja ki so zgubili hise ob poplavah
ManofSteel |  13 .03. 2024 ob  19: 03
-1
Paralizator pa to hahahahahaha
Prognostik |  13 .03. 2024 ob  16: 42
Panika, DEFCON 6