UMRL HOLLYWOODSKI IGRALEC: Smrt ga je doletela skupaj s hčerama na letalu

Kronika

V letalski nesreči je umrl v Nemčiji rojeni hollywoodski igralec Christian Oliver. Smrt ga je doletela skupaj s hčerama na manjšem letalu, ki je kmalu po vzletu strmoglavilo v Karibsko morje. Umrl je na krovu zasebnega enomotornega letala, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

V nesreči je poleg 51-letnega igralca ter njegovih 10- in 12-letnih hčera umrl tudi pilot. Letalo je v četrtek kmalu po poldnevu potovalo iz Bequie, majhnega otoka v Grenadinah, proti Sveti Luciji. Na kraj nesreče so prišli ribiči, potapljači in obalna straža.

Christian Oliver se je rodil kot Christian Klepser v Nemčiji, nato pa je odšel v ZDA, kjer je sprva delal kot maneken. Kasneje se je udeležil izobraževanj o igralstvu v New Yorku in Los Angelesu. Na velikem platnu je leta 2006 zaigral ob Georgu Clooneyju v filmu Dobri Nemec, nastopil je tudi v akcijskem filmu Dirkač dve leti kasneje.

Za seboj je imel več kot 60 filmskih in televizijskih posnetkov, vključno z manjšo vlogo v trilerju s Tomom Cruisom Operacija Valkira. Na začetku kariere je nastopil v televizijski seriji Saved by the Bell: The New Class in filmu The Baby-Sitters Club. Širšo prepoznavnost je pridobil z vlogo v nemški televizijski seriji Kobra 11.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija