TELEVIZIJSKA SODNICA ŠOKIRALA GLEDALCE: 'V živo' je doživela možgansko kap

Svet

80-letna Judy Sheindlin, ki je gledalcem poznana kot neprekosljiva zvezda oddaj 'Sodnica Judy('Judge Judy') in 'Judyjina pravica('Judy Justice'), je pred občinstvom doživela mini možgansko kap. Med intervjujem za oddajo Good Morning America je Judy delila svojo izkušnjo iz leta 2011 in priznala, da verjame, da je šlo za prehodni ishemični napad.

Po poročanju New York Posta je Judy dejala: "Ljudje, ki me spremljajo že več kot 15 let, so takoj opazili, da nekaj ni v redu. Najlepše je, da niso izgubljali časa in so takoj poklicali reševalce, ker so vedeli, da je nekaj resno narobe." Opisala je, kako se je dogodek odvijal. Svoja standardna vprašanja je začela postavljati v počasnem tempu, kar je zelo odstopalo od njenega običajnega hitrega govora. Gledalci, ki so bili seznanjeni s tem, kako hitro in natančno se običajno izraža, so takoj prepoznali, da nekaj ni v redu. Reševalci so hitro posumili, da gre za mini možgansko kap.

Ko je bila vprašana, ali razmišlja o upokojitvi, je odgovorila: "Ne. Še nisem utrujena. Ne igram golfa ali tenisa. Nimam želje, da bi se naučila igrati šah. Vem, kaj me veseli. Zakaj bi v svojem obdobju življenja iskala nekaj drugega, če že vem, kaj me veseli?" Poleg svoje televizijske kariere Judy uživa tudi srečno družinsko življenje in letos praznuje 46 let zakona s svojim možem Jerryjem Sheindlinom.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija