SRAMOTNO DEJANJE PRODAJALKE: Rakavemu bolniku pokazala vrata zaradi iznakaženosti

Slovenija

V petek je v eni od mariborskih trgovin prišlo skorajda do nepojmljivega dogodka. Po facebooku je namreč zaokrožil zapis tamkajšnjega domačina, ki ga je močno prizadel odnos prodajalke do njegovega očeta, ki je zbolel za rakom. Slednjega je prodajalka namreč odslovila, saj naj bi po njenem mnenju s svojim iznakaženim videzom vznemirjal stranke trgovine, poroča portal Maribor info.

Fotografija je simbolična.

Oče Mariborčana je za rakom zbolel decembra lani, za njim pa je več mučnih operacij in obsevanj. "Take stvari pač pustijo posledice. Sicer ni tako iznakažen, kot so sprva opozarjali zdravniki, kljub temu pa ima v nos vstavljeno sondo, na katero se prehranjuje in v grlo ima vstavljeno dihalko, da lahko diha in govori," je zapisal v objavi.

Zaradi njegove iznakaženosti ga je prodajalka v Tuševi trgovini na Gregorčičevi ulici 29 v Mariboru "prosila, da zapusti trgovino, saj vsi ljudje ne prenašajo dobro pogleda na bolnega človeka," je še zapisal sin obolelega. "Rak ne napade samo telesa, rak napade tudi človeški duh," je še dodal Mariborčan.

Kot so zapisali na portalu, na odgovore s strani Tuša v zvezi s petkovim dogodkom še čakajo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
td |  20 .05. 2019 ob  20: 38
Če je vse res tako, vsekakor grozljivo s strani prodajalke in bi morala po kratkem postopku letet na cesto, firma pa plačat mastno škodo. Vsaj ena stvar dobra čez lužo.