PRIHAJA PETI DEL GROZLJIVKE 'SCREAM': Igralsko zasedbo bo znova dopolnjevala Courtney Cox

Svet

Courteney Cox, ki jo je bilo mogoče videti v vseh dosedanjih grozljivkah Krik, nazadnje leta 2011 v Krik 4, bo ponovno nastopila v ikonični vlogi poročevalke Gale Weathers. Po pisanju nemške tiskovne agencije pa se je šestinpetdesetletna igralka dogovorila za vlogo v grozljivki Krik 5.

"Komaj čakam, da ponovno vidim ta obraz," je v kratkem videu, ki prikazuje strašljivo belo masko serijskega morilca, v petek sporočila preko Instagrama. Poleg zvezdnice iz serije Prijatelji je v igralski ekipi ponovno tudi njen nekdanji mož David Arquette v vlogi namestnika šerifa Deweyja Rileyja.

Krik 5 bosta režirala Matt Bettinelli-Olpin in Tyler Gillett, ki podpisujeta tudi režijo grozljivke Ready or Not. Film naj bi snemali v ameriški zvezni državi Severna Karolina.

Režijo vseh dosedanjih grozljivk Krik, prva je iz leta 1996, podpisuje leta 2015 preminuli mojster grozljivk Wes Craven.

UPORABA EASYPARK APLIKACIJE SE OBRESTUJE: Plačaš le toliko, kolikor parkiraš (VIDEO)

EasyPark aplikacija, ki omogoča enostavno plačevanje parkirnine, je sedaj na voljo v vseh štirih obalnih občinah. Parkirnino lahko plačate z mobilno aplikacijo ali SMS-om Uporaba EasyParkove storitve je ali SMS-om. varna in enostavna ter lahko poteka na dva načina, z mobilno aplikacijo Velika prednost uporabe aplikacije je t. i. minutno parkiranje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija