PO ROPARSKI TATVINI ALKOHOLA ZAVIL V LOKAL: Koprski policisti pri 41-letniku odkrili še nekaj

Kronika

Včeraj ob 12.15 je varnostnik v eni od prodajaln v Kopru poskušal zadržati moškega, ki je kradel. Policisti so na kraju ugotovili, da je 41-letnik ukradel več steklenic alkoholnih pijač, tako, da jih je spravil v nahrbtnik in odšel mimo blagajne ne da bi plačal. Pri tem sta ga poskušala ustaviti varnostnika, a se jima je moški skušal izogniti tako, da je enega od njiju udaril v roko. Nato je odšel v bližnji lokal, kjer so ga našli policisti. 

Na Policijski upravi (PU) Koper obravnavajo kaznivo dejanje roparske tatvine in kaznivo dejanje grožnje. Osumljenemu so odredili pridržanje. Pri varnostnem pregledu so mu zasegli še 65 tablet Flormidala in injekcijo s tekočino, zato policisti obravnavajo še sum storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in posesti drog.

V enem od hotelov v Portorožu je nekdo iz blagajne ukradel gotovino, v vasi Dolenje pri Sežani pa je nekdo vlomil v hišo in ukradel gotovino.

Policisti PU Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 66 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 183 klicev. Obravnavali so devet prometnih nesreč z materialno škodo, štiri z lažjimi poškodbami in eno s smrtnim izidom. Zasegli so eno vozilo, in sicer 21-letniku v Sečovljah, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. S področja kriminalitete so obravnavali štiri vlome in dve tatvini, zaradi kršitev javnega reda je bilo devet intervencij.

V zadnjih 24 urah so obravnavali tudi 55 ilegalnih prehodov državne meje, dan pred tem pa štiri.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija