PILOT PRED LETOM NA VELIKO 'SNIFAL' KOKAIN: O dogodivščini je povedal sodelavki in ostal brez službe (FOTO)

Svet

Britanski pilot Mike Beaton je v Južnoafriški republiki na postanku pred svojim letom doživel dogodek, ki ga je stal službe. Ko se je nato hvalil stevardesi, je ta podala prijavo. Razkril ji je namreč, da je noč preživel v družbi žensk z golimi prsmi, s katerih je 'snifal' kokain, obenem pa je spil velike količine alkohola.

Beaton se je pripravljal na dolg 12-urni polet iz Johannesburga proti Londonu. Pred tem je eni izmed stevardes razkril prejšnjo nočno dogajanje, ki je vključevalo 'snifanje' kokaina z golih ženskih prsi. Hkrati pa se ga je konkretno 'nažgal'.

Pilot je svoje nočne podvige opisal precej podrobno. Po njegovem pripovedovanju se je najprej srečal z dvema turistkama, ki sta prihajali iz Španije in Walesa, nato pa je nadaljeval zabavo z dvema domačinoma.

"Bil sem 'poreden fant'. Nekje sem izgubil srajco, eden od domačinov mi je ponudil pladenj s črtami kokaina. Potem smo razpravljali, s katerih prsih bi ga bilo najbolje 'vleči'. In to je zgodba o tem, kako sem 'snifal' kokain v Johannesburgu," je zapisal v sporočilu, ki ga je poslal stevardesi. V zaključku je navedel, da je zabava pustila posledice. Kot je razvidno iz sporočila, sta bila tudi z omenjeno stevardeso najverjetneje v intimnem razmerju, saj mu je med drugim odpisala, da "upa, da je bilo še bolj 'poredno' kot sta onadva"

Toda na koncu se stevardesi zgodba očitno ni bila smešna in incident je prijavila delodajalcu. British Airways je takoj ukrepal in pilotu odvzel pravico do letenja, potniki na letalu pa so morali čakati na novega pilota. Kako je odregirala njegova žena, pa se verjetno ne bo izvedelo. The Sun namreč navaja, da je Beaton poročen. 

Beaton je bil nato poslan nazaj v London, kjer so ga testirali na prisotnost drog. Rezultati testa so jasno pokazali, da je bila njegova nočna pustolovščina res pretirana. Posledično je izgubil službo. "Varnost je vedno naša najvišja prioriteta, zato smo zadevo predali upravi za civilno letalstvo (angl. Civil Aviation Agency, kratica CAA)," je British Airways sporočil po prekinitvi pogodbe o zaposlitvi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
manemebasat |  28 .09. 2023 ob  16: 51
Pilote bi morali testirat pred vsakim poletom.