NOV NAČIN UŽIVANJA POMARANČ: Medtem, ko se tuširate! (VIDEO)

Trendi

Nenavaden trend uživanja pomaranče med prhanjem je postal pravi hit na družbenih omrežjih. Navdušenci nad tem trendom trdijo, da je istočasno uživanje pomaranče in tuširanje neverjetno osvežujoče ter sproščujoče, obenem pa predstavlja 'ritual', ki jim pomaga energično začeti dan.

Trend se je začel širiti na TikToku, kjer uporabniki delijo videoposnetke, kako jedo pomaranče med prhanjem. Navadno lupijo pomarančo, nato pa jo počasi uživajo med tem, ko se tuširajo. Nekateri so opazili, da imajo pomaranče boljši okus, ko jih uživajo med prhanjem, saj se vonj razširi po kopalnici.

@lifewjan rumor has it ???? #orange #showertok #showerroutine #mentalhealth #anxiety #shower #lifehacks #lifehack #lifetips ♬ Trailer Park Boyz - Noah

@theskimm Is the #showerorange the new shower beer? We get the a-peel. ???? #showerthoughts #orangeintheshower #aromatherapy #showerbeer #oranges #stressrelief ♬ original sound - sofia :)

Pomaranče so sicer znane po svojih zdravstvenih koristih. Vsebujejo vlaknine, ki pomagajo pri prebavi in vitamin C, ki je pomemben za imunski sistem. Poleg tega redno uživanje pomaranč lahko zmanjša tveganje za bolezni srca, saj pomaga zniževati krvni tlak in holesterol v krvi. Ne le to, pomaranče naj bi pomagale tudi pri zniževanju krvnega sladkorja, kar je koristno za ljudi s sladkorno boleznijo.

@smallex4ft11 psa: eat oranges in the shower #fyp #foryou #onedirection ♬ original sound - alex

Čeprav ni znanstvenih dokazov, da uživanje pomaranče med prhanjem izboljša zdravje, pa zagotovo predstavlja zabavno in drugačno izkušnjo, ki jo lahko preizkusite sami. Navsezadnje je pomembno, da si vzamemo čas za sprostitev in uživanje v vsakodnevnih trenutkih in če nam uživanje pomaranč med prhanjem pomaga pri tem, zakaj ne bi poskusili?

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Primorska |  25 .03. 2023 ob  23: 19
Vsi vemo, kaj te najbolj sprosca pod tusem :)