NEKDANJA SOPROGA DEPPA OBTOŽILA, DA JE VANJO PENETRIRAL S STEKLENICO: Vlekel naj bi jo je po črepinjah, jo tepel in ji grozil

Trendi

Sodna bitka med nekdanjima zakoncema Johnnyjem Deppom in Amber Heard, ki se je pričela leta 2016, se še kar nadaljuje. Na tokratni obravnavi v Virginiji je odvetnica igralke navrgla nove obtožbe na račun igralca. 58-letni Depp naj bi 35-letno soprogo prislonil na šank, vanjo naj bi metal steklenice, vlekel naj bi jo po tleh po črepinjah, jo tepel in brcal ter ji grozil, da jo bo ubil. Igralec naj bi v soprogo celo prodrl s steklenico.

Te obtožbe Heardova ni izrekla na začetku razveze, ko je Deppa obtožila grobosti, ampak šele, ko jo je nekdanji mož tožil zaradi obrekovanja in od nje zahteval več kot 92 milijonov evrov. "To sledi vzorcu njenih dodelanih lažnih trditev, ki so se skozi čas spreminjale in razvijale v hollywoodskem slogu, ki ga Amber obvlada," je dejal Deppov tiskovni predstavnik, ki je vse obtožbe o spolnem nasilju zavrgel kot neresnične.

Deppova odvetnica Camille Vasquez je že na začetku sojenja povedala, da se je Amber leta 2009, ko se je par spoznal med snemanjem filma The Rum Diary, trudila, da bi igralca osvojila, nato pa se je povsem spremenila. "Lovila ga je, dvorila mu je. Zelo se je potrudila, da ga je osvojila z igranjem zaljubljene punce in uspelo ji je, on se je vanjo zaljubil do ušes," je razkrila in dodala, da je "gospodična Heard zelo problematična oseba, ki manipulira z ljudmi okoli sebe". 

Amber naj bi bila po njenem nagnjena k nasilju: "Vanj je metala stvari, ga udarila, mu govorila, da je strahopetec, da ni pravi moški, ker se ne želi tepsti z njo." Deppa naj bi na Amberin temperament opozarjali celo prijatelji. "Poniževala ga je, kričala nanj, on jo je skušal pomiriti ... To se je nenehno ponavljalo. S situacijo se je skušal spopasti z umikom, kot je to počel kot otrok, a je to Amber le še bolj razjezilo. Gospodična Heard je nasilje in jezo enačila s strastjo," je pojasnila Vasquezova. Med skupnimi potovanji naj bi Depp imel vedno rezervirano dodatno sobo, v katero bi se lahko umaknil med soproginimi izpadi.

Zakonska svetovalka naj bi Heradovo označila za agresorko. "Razbesnela je ob misli, da bi jo Depp zapustil. Ponižala ga je in ko je hotel oditi, je postala nasilna, tako nasilna, da je vanj vrgla steklenico, ki ga je zadela v roko in počila ter mu odrezala konec enega od prstov," je nadaljevala Deppova odvetnica, ki trdi, da si je njegova nekdanja soproga obtožbe o spolnem nasilju izmislila, da bi postala del oziroma predstavnica gibanja MeToo, saj da je obsedena z javno podobo.

Igralkina odvetnica po drugi strani krivdo vali na Deppa, ki da je "poln besa". "Amber je videl kot svojo mamo in svojo sestro, ki ju je sovražil," je dejala in dodala, da so njegovo jezo še podžigali alkohol in droge. Depp naj bi nadzoroval, kaj je Amber oblekla, jo obtoževal varanja z igralskimi kolegi ter ji ukazal, naj v filmih ne snema seksualnih prizorov.

"Amber je naredila napako, ki so jo naredili milijoni žensk pred njo. Odločila se je, da ostane in poskuša rešiti problem. Mislila je, da bi to lahko popravila, če bi ga lahko streznila in očistila. Poskušala je, hodila je k terapevtom, hodila je na zakonsko svetovanje," je po pisanju 24sata.hr zaključila odvetnica Heardove.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ZigaZois |  13 .04. 2022 ob  23: 24
Ponavadi zmaga tista stran, ki boljše laže.