MAKSIMALNI REZULTATI: Celovit vadbeni in prehranski program, za katerim stoji stroka (FOTO, VIDEO)

Piran

Fit izziv je program za ženske, ki iščejo celovit in strokoven fitnes plan, ki vključuje 3-mesečni vadbeni načrt in več prehranskih planov (tudi za vegetarijanke, veganke in tiste, ki ne uživajo glutena). Poleg tega zajema priročnik s podrobnimi informacijami za pravilno treniranje s težo in ustrezno prehranjevanje. In ne samo to. Program obsega tudi odgovore na najpogostejša vprašanja o izgubljanju maščobe, ohranjanju/pridobivanju mišične mase in vadbi za moč. Fit Izziv vsebuje še zaprto Facebook skupino za medsebojno motivacijo in spremljanje napredka. Skupaj ta ultimativni fitnes program zaobjema preko 300 strani dragocenih, uporabnih informacij, ki vam omogočajo hitrejše, lažje in dolgoročno doseganje želenih ciljev.

Fit Izziv je strukturiran na način, da ženske hkrati ohranjajo/povečajo oziroma pridobijo mišično maso in izgubljajo neželene maščobne obloge. Zajema premišljeno načrtovane vadbene enote, s katerimi boste telesu zagotovili najboljši dražljaj. Vadbeni načrt vsebuje glavne treninge s težo in dodatne visoko intenzivne intervalne treninge (HIIT) ter visoko in nizko intenzivno kardio vadbo. Sestavljen je iz različnih vaj, ki so namenjene razvoju/izboljšanju moči, hitrosti, gibljivosti, koordinacije, ravnotežja, preciznosti in vzdržljivosti.

Pretežen del treningov obsega kompleksne več sklepne vaje, kot so na primer mrtvi dvig (deadlift), potisk iz prsi (bench press), veslanje v predklonu (bent over rows) in počep (squat), s katerimi porabite več kalorij in hitreje natrenirate vse mišice telesa. Poleg tega delate na preprečitvi poškodb na sploh in pri drugih športih ter krepite srce in ožilje.

90-dnevni Fit Izziv vključuje tudi metodo pospešenega kurjenja maščob, ki je znanstveno podprta in med drugim omogoča do 30 odstotkov večjo porabo kalorij v primerjavi s tekom ali sobnim kolesom, izgubo odvečnih kilogramov še 24 ur po treningu, tudi ko počivate, in zmanjšanje apetita, ki telo prisili, da kot gorivo uporabi maščobne obloge.

Kvalitetni prehranski načrti zajemajo zajtrke, kosila, večerje in prigrizke. Navedeni so tako priporočeni dnevni energijski vnosi kot kalorična vrednost posameznih živil. Obroke sestavljajo izbrana, kakovostna, splošno dostopna in cenovno ugodna živila, ki so bogata z beljakovinami. Vsak obrok obsega tudi količino makrohranil.

Priročnik, ki spremlja program, ponuja številne informacije o tem, kako se pravilno prehranjevati, kako se izogniti prehranskim pastem in kako uporabiti hrano kot gorivo za vrhunski trening. Ženske se bodo naučile, kako izbrati prave vrste hrane za različne namene, od okrevanja po treningu do spodbujanja rasti mišic in topljenja maščobe. Ker ekipa Romy Strong verjame v vsebino brez balasta, je poizkušala zaobiti vse ne ključne informacije in se držati le dokazanih dejstev, ki prinašajo najboljše rezultate v praksi.

Program vključuje tudi 27 odgovorov na najpogostejša vprašanja o vadbi in prehrani, ki omogočajo, da se ženske hitro odzovejo na svoje potrebe in cilje. Nemalokrat se namreč naleti na morje teorij, mitov in idej o tem, kaj je pravilno in kaj napačno, ki so ne samo zavajajoče, ampak vam lahko tudi škodijo.

Za podporo in motivacijo je v okviru programa na voljo zaprta Facebook skupina, namenjena medsebojni motivaciji in spremljanju napredka. Ženske se lahko povežejo z drugimi, ki sledijo programu, delijo svoje izkušnje in navdušenje ter si medsebojno pomagajo pri doseganju ciljev.

Skratka, Fit izziv je odličen program za ženske, ki si želijo izboljšati svoje zdravje, povečati telesno pripravljenost in pridobiti večjo samozavest. Zagotavlja optimalne rešitve, ki združujejo trening s težo, zdravo prehrano in podporo skupnosti. Če iščete program, ki vam bo pomagal doseči vaše cilje na zdrav in trajnosten način, je Fit izziv zagotovo vreden preizkusa.

Namenjen je ženskam vseh starosti in stopnje telesne pripravljenosti, zato je primeren tudi za tiste, ki šele začenjajo z vadbo za moč ali pa že imajo nekaj izkušenj. Fit Izziv je zasnovan tako, da se prilagodi vašim potrebam, zato je lahko odlična izbira, če iščete personaliziran pristop k svoji vadbi in prehrani.

Če želite izboljšati svoje zdravje, povečati telesno pripravljenost in se počutiti bolj samozavestno, preizkusite Fit izziv. S programom, podprtim s strani strokovnjakov, ki združuje trening s težo, zdravo prehrano in podporo skupnosti, boste dosegli svoje cilje lažje, hitreje in predvsem učinkovito ter dolgoročno.