KOPRSKI POLICISTI SO GA RAZKRINKALI: Preverite, kako jih je hotel naplahtati, a mu ni uspelo

Kronika

V Kopru so policisti ustavili 42-letnika, ki je vozil kombinirano vozilo kljub temu, da nima vozniškega dovoljenja. V postopku se je policistom predstavil s podatki od brata in rekel, da nima osebnih listin.

Fotografija je simbolična. 

V postopku preverjanja identitete so policisti ugotovili, da gre dejansko za 42-letnika, ki ne poseduje nobenega veljavnega dokumenta. Policisti so mu vozilo zasegli, zoper njega pa bo napisan obdolžilni predlog.

Na Bivju so policisti ustavili 23-letnika, za katerega so ugotovili, da ne poseduje vozniškega dovoljenja, zaradi česar so mu zasegli osebni avtomobil. Zanj bo napisan obdolžilni predlog.

Policisti so ponoči v Jagodju ustavili 29-letnega voznika osebnega avtomobila doma iz Trebnja, kateremu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 1,07 mg/l alkohola. Vozniku so odvzeli vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo, zoper njega pa bo napisan obdolžilni predlog.

V Luciji je neznani storilec vlomil v poslovne prostore podjetja in iz notranjosti ukradel 200 eur gotovine.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju Policijske uprave (PU) Koper v zadnjih 24 urah obravnavali sedem oseb, ki so nedovoljeno vstopile v Slovenijo.

V torek malo pred 21. uro so policisti v Ilirski Bistrici ustavili 52-letnega voznika, državljana Italije, ki je v osebnem avtomobilu prevažal tri državljane Indije in enega državljana Pakistana, ki so v Slovenijo vstopili na nedovoljen način. Voznik je bil včeraj priveden k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor.

BONUS VIDEO: Šokanten in nenavaden galebji rop v koprski restavraciji

Policisti PU Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 56 primerih in na številko 113 prejeli skupno 199 klicev. Obravnavali so eno prometno nesrečo, v kateri je bila ena oseba huje telesno poškodovana, eno prometno nesrečo, v kateri sta bili dve osebi lažje telesno poškodovani, pet prometnih nesreč z materialno škodo in zasegli dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali šest tatvin, tri poškodovanja tuje stvari in vlom. Zaradi kršitev javnega reda so policisti posredovali petkrat.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija