KOPRSKA GASILSKA BRIGADA ZAPOSLUJE: To so pogoji, ki jih morajo izpolnjevati kandidati

Koper

Gasilska brigada Koper išče dva nova sodelavca. Rok za prijavo so podaljšali do vključno 20. oktobra.

V gasilske vrste vabijo dva nova člana oziroma članici. Kandidati, ki se bodo prijavili na prosto delovno mesto, morajo imeti V. stopnjo strokovne izobrazbe, vozniški izpit B-kategorije ter potrdilo o nekaznovanosti. Biti morajo psihofizično in zdravstveno sposobni za opravljanje dela, predpogoj pa je tudi znanje italijanskega jezika.

Zaželen je vozniški izpit C-kategorije, stalno prebivališče na območju ene od štirih istrskih občin in izkušnje na področju gasilstva, zaščite, reševanja in pomoči.

Z izbranimi kandidati bodo zaradi dopolnilnega izobraževanja v gasilski šoli po programu za poklicne gasilce in priprave na delo v zavodu sklenili delovno razmerje za določen čas 12 mesecev, z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

Zainteresirani se lahko na delovno mesto prijavijo z obrazcem z oznako DM-K2-23, ki ga morajo skupaj z ostalimi dokazili do vključno 20. oktobra v zaprti kuverti poslati na naslov Gasilska brigada Koper, Ljubljanska cesta 6, 6000 Koper.

Vloga o zaposlitvi in seznam obveznih dokazil sta dostopna na spletni strani koprske gasilske brigade, v fizični obliki pa oba dokumenta lahko vsak delavnik med 8. in 14. uro dobijo na sedežu zavoda. Za dodatne informacije lahko vsak delavnik med 8. in 14. uro pokličete na telefonsko številko 05 66 328 37 (Andreja Bešter).

"Kandidati, ki bodo povabljeni na razgovor, bodo 25. in 26. oktobra opravljali fizični preizkus. Vabilo na fizični preizkus in razgovor bodo prejeli na njihov elektronski naslov," so še sporočili iz GB Koper. O izbiri bodo kandidati pisno obveščeni v roku 8 dni po zaključenem postopku izbire.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija