KOMAJ 19-LETNI ITALIJAN OBČUTNO PREHITRO SKOZI NASELJE: Ostal brez izpita, srečal pa se bo tudi s sodnikom

Kronika

V Sežani so policisti sinoči ob 22.20 uri 19-letniku iz Italije izmerili hitrost 87 km/h v naselju. Ker je voznik začetnik, so mu odvzeli vozniško dovoljenje, srečal pa se bo tudi s sodnikom, saj bodo policisti zoper njega spisali obdolžilni predlog.

V Kopru so policisti zasegli osebni avtomobil 53-letnemu vozniku, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

V Izoli so ustavili 47-letnika z mopedom, kateremu je leta 2020 poteklo prometno dovoljenje. Vozilo je bilo izločeno iz prometa, vozniku pa izdan plačilni nalog.

Ob 1.15 so policisti v Izoli odredili preizkus alkoholiziranosti 62-letnemu vozniku osebnega avtomobila. Pokazal je rezultat 0.87 mg alkohola v litru izdihanega zraka, obdolžilni predlog sledi. 

Ob 5.06 smo bili obveščeni, da je v Postojni nekdo vlomil v bencinski servis iz katerega je ukradel cigarete. Preiskava je v teku. 

Policisti Policijske uprave Koper so sicer v zadnjih 24ih urah intervenirali v 53 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 144 klicev. Obravnavali so 20 prometnih nesreč z materialno škodo in dve z lažjimi poškodbami, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali dve tatvini, zaradi kršitve javnega reda so intervenirali v šestih primerih. Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24ih urah obravnavali 16 nezakonitih prehodov državne meje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija