KATERI DEL TELESA PRVI UMIJETE POD TUŠEM? To razkriva, kako dobri ste med rjuhami

Trendi

Tisti, ki so najprej stuširajo pazduhe, so marljivi in zadržani, zato pa so v postelji velikodušni. Zanje je zelo pomembno, da uživa tudi druga stran. Najbolj jim odgovarjajo ljudje, ki si najprej stuširajo ramena.

Ljudje, ki si najprej stuširajo prsni koš, so praktični in to jim je najbolj pomembno v življenju, da so stvari praktične. So dober spolni partner in radi poskušajo kaj novega med rjuhami. Najbolj se ujamejo s tistimi, ki si najprej stuširajo lase.

Tistim, ki si najprej stuširajo obraz, je pomemben denar in naredili bodo vse, da pridejo do njega. Integriteta in dostojanstvo jim nista tako pomembna. Zanje so prijatelji za to, da jih lahko izkoristijo. So zelo sebični in takšni znajo biti tudi v spolnosti. Zanje je najboljši partner tisti, ki si najprej opere spolne organe.

Tiste, ki si najprej umijejo pazduhe, imajo ljudje radi. So prizemljeni in zmeraj pripravljeni pomagati drugim. Kot ljubimci so velikodušni in zelo jim je pomembno, da uživa tudi druga stran. Zanje je primeren partner tisti, ki si najprej umije ramena.

Ljudje, ki si najprej umijejo spolne organe, so sramežljivi in nesamozavestni, zato pa veljajo za nadpovprečne spolne partnerje. Globoke in iskrene emocije delijo z majhnim številom ljudi. Idelani partner je tisti, ki si najprej stušira obraz ali lase.

Ljudje, ki si najprej stuširajo lase so umetniki po naravi in najbolj srečni, ko se ukvarjajo s hobijem. Zanje pa ni mogoče reči, da so najboljši v postelji, ker želijo predvsem ugoditi partnerju in so pripravljeni raziskovati kaj novega. Najbolj se ujamejo s tistimi, ki si najprej umijejo spolne organe ali prsni koš.

Tisti, ki najprej stuširajo ramena, so rojene "zgube". Vse, česar se lotijo, se konča z neuspehom. So večinoma samotarji. Denar in moč sta jim zelo pomembna, do njiju pa ne znajo priti. Pogosto igrajo igre na srečo ali imajo težave z alkoholom. V spolnosti so slab partner, še piše Mystical Raven.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
td |  04 .09. 2021 ob  22: 27
Kakšne idiotske raziskave, toliko bolj, ko pomislim, da je nekdo plačan za njih. Meni se zdi edino logično, da se začne umivat od las in glave navzdol.