JAVILA SE JE SESTRA 'MISTERIOZNE ŽENSKE' S KRKA: Gre za priznano izdelovalko nakita, ki ga nosijo zvezde Hollywooda

Kronika

Slovaška državljanka Daniela Adamcova, ki so jo 12. septembra našli na Krku, je še vedno dezorientirana in zdravnikom ne more posredovati nobenih informacij. Medtem se je pristojnim oglasila njena sestra, ki bi lahko poskrbela zanjo takoj, ko bo njeno zdravstveno stanje dovolj stabilno.

Stanje slovaške državljanke Daniele Adamcove, najdene na Krku, katere identiteto so iskali devet dni, se ni spremenilo. Spomin se ji še vedno ni vrnil, zato bo do nadaljnjega ostala na opazovanju na Kliniki za psihiatrijo v Kliničnem centru Rijeka, je v četrtek potrdil Edi Jurković z oddelka za odnose z javnostmi reške bolnišnice.

Povedal je tudi, da je bolnišnica vzpostavila stik z njeno sestro, vendar nadaljnji postopki izročitve bolnice niso mogoči, dokler si ta ne opomore. Jurkovič o podrobnostih ni želel govoriti.

Vse pristojne službe se strinjajo v oceni, da gre za vsekakor edinstven primer, ki še ni bil zabeležen in je bolj podoben filmskemu scenariju kot realni situaciji. V reški bolnišnici pa tudi v hrvaški gorski reševalni službi pravijo, da v svoji karieri niso naleteli na podobno življenjsko zgodbo.

57-letna ženska že skoraj četrt stoletja živi in ​​dela v Ameriki in se ukvarja z izdelovanjem nakita, ki ga nosijo celo filmske zvezde, kot sta Brigitte Bardot in igralci iz Prijateljev. Zadnja leta je živela na Slovaškem. Kako in v kakšnih okoliščinah se je znašla na Hrvaškem, pa še ni pojasnjeno. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija