IDEALNA PARTNERKA? Moški ji radi plačujejo, mesečno zasluži 40 tisočakov (FOTO, VIDEO)

Trendi

Jenna Madison je iz revščine izvlekla pravo priložnost za uspeh. Kot tridesetletna svetlolaska je postala 'profesionalna partnerka' moškim, a ne v klasičnem smislu. Z moškimi komunicira le na daljavo preko spleta, a s tem ustvarja dovolj dohodka, da ji ni treba skrbeti za denar. Njena iznajdljivost in uspeh sta ji omogočila razkošen način življenja, s katerim je na primer rešila svojo družino iz hude stiske.

Kot deklica je odraščala v revščini, a si je že takrat postavila cilj, da se bo izvlekla iz te situacije. S prihodom družinskih težav se je odločila za radikalen korak in začela delati kot plesalka ob drogu. Kljub prvotnim dvomom je tovrstno delo prineslo denar, ki je družini olajšal življenje. Toda Jenna je želela več.

Z izkoristkom potencialov interneta in popularnosti platforme OnlyFans je Jenna ustvarila svoj profil in vse od takrat je njeno življenje precej drugačno. Pritegnila je več tisoč naročnikov, ki ji plačujejo za njeno 'podporo in pogovore'. Njena želja pomagati drugim ji prinaša ne le finančno stabilnost, ampak tudi izpolnitev.

Jenna zdaj živi razkošno življenje. S tem, kar počne, mesečno zasluži okrog 40.000 evrov, kar ji omogoča uživanje v luksuzu, ki si ga je vedno želela. Kljub obsojanjem njenega dela s strani nekaterih ljudi, ostaja trdno odločena, da to ne bo vplivalo na njeno srečo. Med drugim planira, da se bo kmalu upokojila in sicer pri 35 letih, piše The Mirror.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Piero Panin |  10 .08. 2023 ob  16: 43
To zgodbo da je prisla iz revscine sem ze slisal pri dveh drugih...
Zgleda da zapali.
Jst bi reku da je prisla bolj iz komot situacije