HUDA DELOVNA NESREČA V SEŽANI: Na gradbišču padel z višine štirih metrov

Kronika

Včeraj dopoldne se je na gradbišču v Sežani zgodila delovna nesreča, v kateri se je huje poškodoval 36-letni državljan Kosova, ki je padel z lestve z višine štirih metrov. Delavca, ki je med delom uporabljal varnostno čelado, so odpeljali v izolsko bolnišnico kjer so ugotovili, da se je v nezgodi huje poškodoval, saj je utrpel pretres možganov in poškodbe notranjih organov.

Včeraj ob 16.15 so policisti v Postojni ustavili 40-letno voznico avtomobila, ki je vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja, odrejen hitri test za droge pa je bil pozitiven na kokain in opiate. Strokovni pregled je voznica odklonila, zato so ji policisti vozilo zasegli, napisali pa bodo tudi obdolžilni predlog.

Nekaj pred 1.00 ponoči so v Kopru ustavili 57-letnega voznika avtomobila, ki je bil precej okajen, saj je odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,94 mg/l. Prislužil si je obdolžilni predlog.

Včeraj popoldan so v Postojni policisti zalotili 17-letnika, ko je odvrgel petardo. Pri sebi je imel še dve, ki jih je izročil policistom. Sledi obdolžilni predlog.

Pri Izoli je nekdo vlomil v vrtno uto iz katere je ukradel električno orodje in motorno kosilnico, s tem pa lastnika oškodoval za 1000 evrov, v Postojni pa je nekdo iz skupnih prostorov bloka ukradel otroško kolo znamke Dirt, oranžne barve, vredno 280 evrov

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 44 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 97 klicev. Obravnavali so 13 prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in tri tatvine, zaradi kršitev javnega reda sta bili dve intervenciji. Obravnavali so še 44 nezakonitih prehodov državne meje. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija