GLAVNEGA AKTERJA V GOLJUFIJI Z ODREZANO ROKO BODO OVADILI ŠE ZA ENO HUDO KAZNIVO DEJANJE: 'Nesreča' s puško naj bi bila v resnici naklepni umor

Kronika

Pred mesecem dni, ko je javnost pretresla grozljiva zavarovalniška goljufija z odrezano roko, je v medije prišla še ena sumljiva smrt v povezavi z glavnim akterjem Sebastienom Abramovom. Po poročanju portala 24ur bodo celjski policisti Abramova kazensko ovadili tudi zaradi umora 24-letnice.

Pred štirimi leti je zaradi strela iz puške Sebastiena Abramova umrlo njegovo takratno 24-letno dekle. Abramov naj bi sicer ves čas trdil, da je šlo v vasi pri Žalcu za nesrečo med čiščenjem orožja, a so kriminalisti zadevo temeljito preiskali. V dnevni sobi, kjer je prišlo do dogodka, sta bila osumljeni in dekle sama. Da je šlo za nesrečo naj bi verjeli tudi starši žrtve, poroča portal.

Kot so pojasnili na celjski policijski upravi, kriminalistom dogodek ni dal miru in nikakor se niso mogli sprijazniti z dejstvom, da bi šlo zgolj za nesrečo, zato je preiskava potekala še naprej. Po poročanju portala bodo kazensko ovadbo pripravili v prihodnjih dneh in jo poslali na državno tožilstvo. Po ugotovitvah kriminalistov ni šlo za nesrečo, temveč za naklepni umor. Zatem bodo podrobnosti preiskave predstavili tudi javnosti.

Pred mesecem dni so kriminalisti javnosti že predstavili zavarovalniško goljufijo, ko naj bi Abramov svoje zdajšnje 21-letno dekle prepričal, da si odreže roko in na ta način pride do visoke odškodnine. Če bi goljufija uspela, bi dekle prejelo 383.000 evrov zavarovalnine in dobrih 3000 evrov mesečne rente v obdobju od desetih let do smrti.

Abramov in njegovo dekle, ki so ji zdravniki uspeli roko prišiti nazaj, sta od začetka marca v priporu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija