ASTROLOGIJA LOČITEV: Je verjetnost za razvezo res višja pri teh znamenjih?

Trendi

Ločitev je včasih pričakovana odločitev obeh partnerjev, v nekaterih primerih pa je presenečenje, ki se pojavi kot strela z jasnega. V vsakem primeru pa je vsaka ločitev težka, saj nas prizadene tako čustveno kot materialno. Če je verjeti astrologom, so spodnja tri znamenja med tistimi, pri katerih je ločitev najverjetnejša.

Oven je impulziven in si želi prevladati v odnosu. Ne glede na to, ali se je zgodilo nekaj po njegovi krivdi ali gre za krivdo njegovega partnerja, spada oven med tista astrološka znamenja, pri katerih je ločitev zelo verjeten scenarij. Bodisi gre za še eno njegovih impulzivnih odločitev, ki jih v trenutku obžaluje, bodisi pa gre za to, da njegov partner ne more več prenašati njegovega 'direktorskega' obnašanja.  

Lev je v odnosu pogosto zanesljiv in zvest, vendar lahko hitro prekine odnos in se premakne naprej, ko je zadovoljen s tistim, kar je dosegel. Po drugi strani pa bo njegovo boljšo polovico hitro zmotila njegova lenoba in partner se bo moral zelo potruditi, da zgradi trdne temelje v takem odnosu. Če lev obstane na mrtvi točki, to stanje ne bo trajalo dolgo in tudi takrat obstaja velika možnost za ločitev.

Kljub svoji lahkotnosti je tehtnica eno tistih astroloških znamenj, pri katerih je najverjetnejša ločitev. Tehtnica rada ustvarja harmonijo okoli sebe in če bo čez čas ugotovila, da ji to ne uspeva, se bo raje odpovedala razmerju, kot pa vztrajala v njem. Poleg tega lahko dolgo časa tiho sprejema vse, a nekega dne nepričakovano eksplodira.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija